Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Arest prelungit pentru tânărul din Vidra care și-a omorât în bătaie iubita

Tânărul de 31 de ani din Vidra, care în luna aprilie a.c. și-a bătut crunt fosta iubită, iar o lună mai târziu fata a murit, rămâne în arest. Decizia a fost luată de magistrații Tribunaluilui Vrancea. La sfârșitul lunii august, el a fost trimis în judecată pentru omor. „(…) constată ca fiind legală și temeinică măsura arestării preventive dispusă prin încheierea din 27.07.2018 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Vrancea (…) faţă de inculpatul A(…) I(…), şi în consecinţă menţine măsura arestării preventive, până la o nouă verificare dar nu mai mult de 30 de zile. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în camera de consiliu, azi,10.10.2018“, este decizia Tribunalului Vrancea.

Conform rechizitoriului, în dimineața zilei de 2 aprilie, în timp ce se afla la locuința sa împreună cu victima, în vârstă de 18 ani, pe fondul geloziei și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi lovit-o pe aceasta de mai multe ori cu pumnii și picioarele, împrejurare în care victima ar fi fost aruncată înspre o sobă din teracotă. În urma impactului cu soba, fata s-a ales cu multiple leziuni traumatice. Victima a ajuns inițial la Spitalul din Vidra și apoi la Spitalul din Galați, unitate medicală în care a și decedat în ziua de 7 mai. În rechizitoriu se mai arată că la câteva zile de la internarea fetei la Galați, la aceeași unitate medicală a ajuns și călăul ei, care ar fi fost operat. Pe toată durata spitalizării, acesta a fost sub pază.

Din anchetă a rezultat că în luna martie a.c. tânărul s-a întors acasă de peste hotare și a început o relație cu fata. Întrucât părinții victimei nu erau de acord, cei doi s-ar fi întâlnit fără știrea acestora. La data de 1 aprilie, inculpatul i-ar fi cerut fetei să se vadă cu el, având suspiciuni că aceasta nu i-ar fi fost fidelă. Aproape de miezul nopții, inculpatul, care era băut bine și nu putea conduce, i-ar fi cerut unei rude să-l ducă cu mașina la locuința fetei. Pe drum, el ar fi observat-o pe fată în timp ce cobora dintr-o altă mașină, moment în care i-ar fi cerut rudei să continue deplasarea. În același timp ar fi sunat-o pe victimă și i-ar fi cerut să îl aștepte pe o stradă, la intersecția cu drumul național, lucru care s-ar fi întâmplat. Inculpatul s-ar fi întors cu mașina în locul în care se afla victima, iar aceasta ar fi urcat în autoturism și ar fi mers acasă la cel.

În locuință, cei doi ar fi discutat mai mult timp despre bănuielile inculpatului, acesta cerându-i explicații despre așa zisele relații pe care el credea că fata le-ar fi avut cu alți bărbați, dar și despre locul în care ar fi fost în seara respectivă. Apoi, inculpatul ar fi luat-o la bătaie pe fată, lovind-o cu pumnii și picioarele peste tot corpul, dar în special în zona feței. Loviturile aplicate au fost atât de puternice, încât în urma uneia dintre ele fata ar fi fost proiectată cu capul într-o sobă din teracotă. Pentru că s-a lovit la cap, victima a căzut inconștientă. Ar fi fost ridicată de jos de inculpat și așezată pe pat, în speranța că își va reveni, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Dimineață, în jurul orei 7.00, inculpatul și-ar fi dat seama că a făcut ceva grav și a mers la mama sa vitregă. Speriată de povestea pe care a auzit-o, femeia l-ar fi îndemnat să o ducă pe fată la spital. Astfel, inculpatul a urcat-o pe fată în mașină și a dus-o la Spitalul din Vidra, unde s-a constat că era în comă. Ulterior, la locuința băiatului au ajuns anchetatorii, care în urma verificărilor efectuate ar fi găsit prin camera în care fata a fost bătută mai multe pete de sânge, dar și o oglindă spartă.

La audieri, el a recunoscut că și-a bătut fosta iubită și le-a povestit anchetatorilor tot ce s-a întâmplat în acea noapte. În urma necropsiei efectuate în cazul morții fetei, s-a stabilit că decesul a survenit ca urmare a loviturilor aplicate de inculpat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?