Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Vrânceanca Nadina Zisu prezintă ştirile mondene la Observator

Nadina Zisu a visat de mică să lucreze în televiziune şi visul i s-a împlinit de curând, când a fost primită în echipa Observatorului de dimineaţă, acolo unde aduce zilnic ştirile mondene. Frumoasa moldoveancă are 25 de ani şi a absolvit Facultatea de Jurnalism a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, iar după absolvire s-a mutat la Bucureşti, pentru a-şi putea trăi visul. Este pasionată de scris şi de psihologie.

A început scriind ştiri, mai ales mondene, astfel că a venit cumva firesc pasul următor, acela de a le şi prezenta. Aşa se face că acum poate fi văzută în fiecare dimineaţă la Observator, la rubrica de ştiri mondene. În acelaşi timp, aduce şi previziunile astrale ale fiecărei zile.

Nadina se declară mai degrabă îndrăgostită de munca din spatele camerelor de filmat, dar asta nu o împiedică să se simtă foarte bine şi în faţa lor.

Născută şi crescută în inima podgoriilor vrâncene, frumoasa moldoveancă îşi petrece timpul liber cu prietenii şi adoră călătoriile. Tocmai din acest motiv şi-a propus ca de câteva ori pe an să ajungă în locuri în care nu a mai fost.

 

Sursa text: observator.tv

Sursa foto: Facebook/Nadina Zissu

Mai multe pe: https://bit.ly/2yekHjH

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?