Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Reținut de polițiști, pus sub control judiciar de procurori, după ce a vândut două mașini închiriate

Un tânăr de 24 de ani a fost pus sub control judiciar, el fiind bănuit de comiterea mai multor fapte de înșelăciune. Polițiștii spun că el ar fi închiriar două mașini din Brașov și Bacău, pe care ulterior le-ar fi vândut.

„Un bărbat de 24 de ani a fost reținut ieri, 2 octombrie, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Bărbatul este bănuit de săvârșirea unor înșelăciuni.

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat bănuit de comiterea unor fapte de  înșelăciune. Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada 11 septembrie – 02 octombrie a.c., cel în cauză ar fi închiriat două autoturisme de pe raza municipiilor Brașov și Bacău, pe care ulterior le-ar fi vândut. Prejudiciul reclamat de societățile în cauză a fost estimat la suma de 23000 euro, reprezentând valoarea autoturismelor. Totodată, în sarcina acestuia s-a reținut că în această perioadă ar fi condus autoturismele având dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În urma identificării, în jurul orei 21.00, bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, pentru audieri. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Vrancea, urmând a fi prezentat Judecătoriei Focșani, cu propunere de arestare preventivă“, au transmis, ieri, reprezentanții IPJ Vrancea. El nu a mai ajuns în fața instanței pentru mandat, procurori de caz punându-l sub control judiciar pentru 60 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?