Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

A închiriat două mașini apoi le-a VÂNDUT; un tânăr de 24 de ani a fost REȚINUT

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU ÎNȘELĂCIUNE

Un bărbat de 24 de ani a fost reținut ieri, 2 octombrie, de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. Bărbatul este bănuit de săvârșirea unor înșelăciuni.

La data de 2 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au identificat un bărbat bănuit de comiterea unor fapte de înșelăciune.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că în perioada 11 septembrie – 02 octombrie a.c., cel în cauză ar fi închiriat două autoturisme de pe raza municipiilor Brașov și Bacău, pe care ulterior le-ar fi vândut.

Prejudiciul reclamat de societățile în cauză a fost estimat la suma de 23000 euro, reprezentând valoarea autoturismelor.

Totodată, în sarcina acestuia s-a reținut că în această perioadă ar fi condus autoturismele având dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În urma identificării, în jurul orei 21.00, bărbatul a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, pentru audieri. Acesta a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Vrancea, urmând a fi prezentat Judecătoriei Focșani, cu propunere de arestare preventivă.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

3 octombrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?