Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Focșăneni, week-endul acesta vi se pregătește ceva: „Vranthalia – 2018”

Spectacole de teatru, spectacole muzicale sunt câteva din ingredientele proiectului cultural „Vranthalia – 2018”, care va avea loc în perioada 28-30 septembrie. Evenimentul cultural va fi organizat în Piaţa Teatrului din Focşani. Astfel, proiectul cultural „Vranthalia – 2018” va debuta vineri. Între orele 18.00 -19.30, va avea loc spectacolul de teatru „Cei trei purceluși”, producție a Teatrului Excelsior din București; între orele 19.30 – 21.00,  spectacolul de teatru „Fericirea Conjugală”, producție a Teatrului Municipal Focșani.

Sâmbătă, pe scena ce va fi amplasată în Parcul Teatrului, pot fi văzute următoarele producții: între orele 18.00 – 19.30 – program special interactiv „Aventuri cu super eroi”, producție a trupei The Sky din Iași;  între orele 19.30 – 21.00, spectacolul de teatru „Elixir”, producție a Teatrului Tineretului din București, cu Maia Morgenstern și Marius Bodochi.

Duminică, între orele 18.00 – 19.30, va avea loc un program special interactiv – „Zurli Show”, spectacol muzical de entertainment cu Gașca Zurli, iar  între orele 19.30 – 21.00, concert de muzică simfonică și balet „Corifeo”, producție a Orchestrei Metropolitane București.

          ,,Având în vedere importanța pe care o acordăm  comunității focșănene iubitoare de teatru, dorim să încercăm extinderea în outdoor, în mod special pentru cei care doresc dar nu au avut posibilitatea financiară de a participa la un spectacol  în care evoluează personalități marcante ale scenei românești. Se adresează tuturor categoriilor de vârstă și sociale. Avem în vedere și iubitorii teatrului de operă, prin prezentarea unui spectacol care să aducă în față publicului arii celebre. Este un proiect cultural pe care dorim să-l realizăm într-un mod cât mai atractiv, ireproșabil din punct de vedere vizual și auditiv, să-l permanentizăm și dacă va fi posibil să-l desfășurăm pe întreaga perioada estivală”, spun organizatorii noului proiect cultural.

„Vranthalia – 2018” va cuprinde: proiecții pe ecran led; spectacole de teatru pentru copii; spectacole de teatru pentru adulți; spectacol de operă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?