Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

FOTO! O tânără A MURIT, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit de un autocamion; trei persoane sunt rănite

Un accident rutier a avut loc duminică dimineață pe E 85, pe raza comunei Golești. Conform ISU Vrancea, „în urma accidentului au rezultat 4 victime: 2 încarcerate și 2 neîncarcerate. Una din victimele încarcerate a fost declarată decedată de echipajul SAJ. Cea de-a doua victimă încarcerată a fost extrasă din autoturism și transportată de ambulanța SMURD la UPU Focșani prezentând traumatism cranio-cerebral deschis și traumatism la bazin. Victimele neîncarcerate au fost preluate de echipajele SAJ”.

Potrivit polițiștilor, „în această dimineață, pe DN 2 E 85, la Km 175, o femeie, de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul carosabilului umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers si a pătruns pe sensul opus , autoturismul fiind colizionat de un autocamion care circula regulamentar. În urma producerii accidentului rutier, din păcate, a rezultat decesul femeii de 27 de ani”.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2 (E85) Buzău – Focşani, la intrarea în localitatea Goleşti dinspre Râmnicu Sărat (în judeţul Vrancea), a avut loc în jurul orei 07.10 un accident rutier în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism. În urma impactului, o persoană a decedat. Întrucât vehiculele au ieşit în decor, traficul rutier nu este afectat.

Sursa foto – sus – IPJ Vrancea, jos – ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?