Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Precizări privind PENSIA DE URMAȘ

Casa Județeană de Pensii Vrancea atenționează elevii și studenții din județ, beneficiari ai pensiei de urmaș, asupra faptului că pensia de urmaș se suspendă începând cu data de 1 octombrie a anului în curs, în cazul în care nu se face dovada continuării studiilor.

Potrivit celor declarate de Adrian Juravle, directorul CJP Vrancea, data limită pentru depunerea la sediul instituției a dovezii privind continuarea studiilor în anul școlar 2018-2019 este după cum urmează: pentru copii urmași – elevi în vârstă de peste 16 ani: 25 septembrie 2018 – data scadentă pentru depunerea adeverinței de elev; pentru copii urmași – studenți în vârstă de până la 26 ani data scandentă pentru depunerea declarației pe proprie răspundere privind continuarea studiilor este 25 septembrie 2018, iar data scadentă pentru depunerea adeverinței de student este 25 octombrie 2018. „În cazul nerespectării termenelor anterior menționate se va proceda la suspendarea plății drepturilor de pensie până la prezentarea actelor doveditoare eliberate de instituțiile de învățământ în cauză”, a precizat Adrian Juravle, directorul Casei Județene de Pensii Vrancea.

2 COMENTARII

  1. Ma întreb oare cum dorește domnul sa aducem adeverințele înainte de a începe anul școlar? Facultatea nu ne pune la dispoziție adeverinta pana nu începe oficial anul școlar.
    Vreau sa știu și eu logica…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?