Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

FOTO! Jandarmi, polițiști și angajați de la Garda Forestieră, în căutarea unui urs care ar fi prins într-un laț

O persoană din localitatea Nistorești a anunțat la 112 că de câteva zile se aude un urs care rage, localnicii fiind de părere că animalul ar fi prins într-un laț. În căutarea animalului au plecat mai mulți jandarmi montani din localitatea Lepșa, dar și polițiști. De asemenea, potrivit surselor noastre, a fost anunțată Garda Forestieră, dar și primarul comunei Nistorești.

Echipele de intervenție au făcut verificări pentru localizarea ursului. Potrivit informațiilor, animalul ar fi fost reperat într-un tufiș.

UPDATE!

În jurul orelor 08.00 la dispeceratul IJJ Vrancea s-a primit un apel prin SNUAU 112, unde eram sesizați de faptul că în pădurea de pe raza localității Nistorești se află un urs prins într-un laț. La fața locului s-au deplasat jandarmi din cadrul Postului de Jandarmi Montan Lepșa, polițiști din cadrul Secției Tulnici, reprezentanți ai Fondului de Vânătoare și ai Primăriei Nistorești.

În jurul orelor 10.00, ursul a fost localizat în pădure, la aproximativ 2-3 km de satul Nistorești, acesta este prins într-un laț. Au fost luate măsuri de delimitare a primetrului și interzicere a accesului persoanelor neautorizate în zonă cu scopul de a facilita intervenția personalului specializat pentru eliberea ursului și redarea acestuia mediului natural.

Biroul de presă al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea

Sursa foto: IJJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?