Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: Fotbal juniori – Inizio Junior Focșani a câștigat ”Cupa Bubu”, la Bacău!

Clubul Inizio Junior Focșani a participat, la finalul săptămânii trecute, la Bacău, la prima ediție a ”Cupei Bubu”, competiție organizată pentru grupele de copii 2008, 2011 și 2012. La turneu au evoluat formația organizatoare, FC Bucu Bacău, Kinder Brăila, Pumas Iași, Didi Junior 2 Iași, Kinder Brăila, Viva Buhuși. La capătul a două zile de jocuri, în care și-au etalat calitățile care să-i facă mai jucători, foarte tinerii fotbaliști focșăneni pregătiți de Rodinel Stan și Răzvan Duțu au urcat pe treapta de podium cuvenită învingătorilor.

          Inizio Juniori Focșani a câștigat cu 6-1 meciul cu Kinder Brăila, cu 4-0 întâlnirea cu Didi Junior 2 Iași, cu același scor cu Viva Buhuși, cu 2-0 partida cu Didi Junior Iași 1 și cu 3-0, prin neprezentarea echipei Pumas Iași. Inizio Junuo Focșani a terminat la egalitate cu FC Bucu Bacău.

Clasamentul final: 1. Inizio Junior Focșani: 2. Viva Buhuși; 3. Didi Iași 1; 4. Kinder Brăila; 5. Didi Iași; 6. FC Bubu.

După turneu, antrenorii Rodinel Stan și Răzvan Duțu au postat pe pagina de facebook a clubului: ”Felicitări tuturor copiilor pentru jocurile prestate, ambiția și dăruirea de care au dat dovadă pe toată durata turneului. Totodată ținem să felicităm copiii grupei 2012 pentru câștigarea locului 1 la categoria lor de vârstă. Mulțumim părinților pentru susținere și sprijinul acordat. Viitorul sună bine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?