Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Ana Maria Şintie vine la şedinţa de analiză a DJST şi a CS Unirea


   Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea, dar și singurul club departamental din județ, CS Unirea Focșani, își vor prezenta pe 10 aprilie (ora 12.30) bilanțul competițional pe anul 2011 și rezultatele care au fost obținute de sportivii vrânceni în competițiile naționale și internaționale la care au participat. La întrunirea care va avea loc la sediul DJST Vrancea va participa și consilerul Autorității Naționale pentru Sport și Tineret, Ana Maria Åžintie.
   Anul trecut, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea a fost printre puținele instituții din țară care a avut trei directori în decursul unui singur an. După Daniel Gongu și Adrian Baciu, a fost numit în funcția de director executiv și juristul Costică Ciută. Ineditul situației a fost sesizat și de antrenorii vrânceni, care s-au plâns de numirile în funcții făcute pe criterii politice.
   Într-un final, forul vrâncean a ajuns să fie condus de pedelistul Daniel Gongu. În 2011, antrenorul de rugby Viorel Ion a fost tranșant: „Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret trebuie să stopeze numirile făcute pe anumite criterii. Politicul trebuie să dispară din sport”. Ana Maria Åžintie a aflat anul trecut aceleași probleme pe care le are sportul vrâncean, dar…..până acum au fost date uitării. Poate în acest an își va întoarce fața mai mult spre sportul vrâncean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?