Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Vrâncean în comă profundă, după ce a căzut din căruță

Mai multe persoane au ajuns, weekend-ul trecut, la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) a Spitalului Județean, după ce au fost victimele unor evenimente rutiere sau ale violenței fizice.

O femeie în vârstă de 44 de ani, din Tecuci, a ajuns la UPU sâmbătă, în jurul prânzului, cu multiple contuzii, ca urmare a unui accident rutier. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, femeia prezenta „traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie de coloană cervicală și toracică. Pacienta a refuzat internarea”.

Tot sâmbătă, un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Focșani, a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a suferit un traumatism de umăr stâng în timpul unei altercații fizice. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul nu a rămas internat pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Păunești, a fost adus sâmbătă seara la spital în stare deosebit de gravă, după ce ar fi căzut din căruță. Potrivit buletinului de presă, pacientul prezenta „comă profundă și policontuziii prin cădere din căruță”. Pacientul a fost internat inițial în cadrul secției de Terapie Intensivă, iar ulterior acesta a fost transferat la Galați. De asemenea, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Garoafa, prezenta plagă minoră hemitorace stâng prin agresiune. Pacientul nu s-a internat.

Tot prin cădere din căruță, o adolescentă în vârstă de 14 ani, din Mărășești, a suferit un traumatism cranio-facial, cu plagă de piramidă nazală, escoriație de antebraț bilateral și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Potrivit buletinului de presă al spitalului, tatăl a refuzat ca fiica sa să rămână internată.

De asemenea, trei bărbați și o femeie au ajuns la UPU Focșani, după ce au fost victimele unor agresiuni fizice. „Bărbat în vârstă de 31 de ani, din Vaslui, traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie torace stâng, claviculă stângă, șold și coapsă prin agresiune. Pacientul a refuzat internarea/ Bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Ciușlea, traumatism cranio-facial prin agresiune, edem hemifacies drept. Pacientul a refuzat internare/ Femeie în vârstă de 29 de ani, din comuna Nereju, traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie toraco-abdominală, contuzie umăr stâng prin agresiune. Pacienta a fost trimisă la Spitalul Vidra/ Bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Gugești, traumatism toraco-abdominal prin agresiune. Pacientul nu s-a internat”, se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean.

Patru tineri au ajuns la UPU, tot la sfârșitul săptămânii trecute, după ce au fost victimele unor accidente rutiere petrecute pe raza județului. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean „femeie în vârstă de 19 ani, din Focșani, traumatism cranio-facial prin accident rutier. Pacienta nu s-a internat/ Bărbat în vârstă de 26 de ani, din comuna Gugești, traumatism cranio-cerebral acut închis, contuzie toracică prin accident rutier. Pacientul nu s-a internat/ Femeie în vârstă de 17 ani, din localitatea Diocheți, traumatism cranio-cerebral minor cu plagă escoriată frontală și contuzie de coloană cervicală prin accident rutier. Pacienta a refuzat internarea/ Tânăr în vârstă de 18 ani, din Dumbrăveni, policontuzionat prin accident rutier. Pacientul a refuzat internarea”, se arată în buletinul de presă al unității medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?