Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Diversificarea activității firmei SC IZA SRL prin achiziția de noi echipamente”

Anunţ de presă

              Data 12 Septembrie 2018

Semnarea contractului de finanţare pentru proiectul „Diversificarea activității firmei SC IZA SRL prin achiziția de noi echipamente”

SC IZA SRL, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „Diversificarea activității firmei SC IZA SRL prin achiziția de noi echipamente”, cod SMIS 117085, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2: “Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate de productie si dezvoltarea serviciilor”.

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 2.109.574,17 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 1.301.805,78 lei.

Obiectivul general al proiectului îl constituie diversificarea unității prin produse care nu au fost fabricate anterior în cadrul acesteia, respectiv fabricarea de canistre din plastic și capace pentru acestea, acest lucru fiind posibil prin achiziția de utilaje performante.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. Prin prezentul proiect de investiții, societatea are în vedere diversificarea activității firmei prin introducerea unui flux tehnologic nou, prin producția de canistre din plastic și capacele acestora, produse ce nu au fost fabricate până în prezent de către societatea noastra. De asemenea, societatea dorește să realizeze investiții necesare dezvoltării firmei, prin oferirea de produse calitative, utilizând și măsuri de îmbunătățire a calității mediului înconjurător și de creșterea a eficienței energetice. Această investiție va contribui la adaptarea activității societății la cerințele actuale, la alinierea produselor realizate la cerințele de calitate și performanță impuse de UE și de piața de desfacere. Absorbția de forță de muncă de pe plan local prin angajarea unor noi persoane din care cel puțin o persoană din categoria defavorizată. Crearea de noi locuri de muncă va avea în vedere, în mod prioritar, angajarea de personal calificat. Se va asigura astfel creșterea potențialului resurselor umane ale întreprinderii în conjuncție cu asigurarea unor măsuri active de creștere a ocupării forței de muncă pe plan local.
  2. Promovarea proiectului prin publicarea unui anunț inițial, privind semnarea contractului de finanțare și a unui anunț final, privind diseminarea rezultatelor proiectului și întocmirea de materiale publicitare.
  3. Certificarea Sistemului de Management al calității ISO 9001:2015, certificarea procesului de execuție a produselor și participarea la târguri internaționale de specialitate.

Durata de implementare a proiectului este de 39 luni, respectiv între data 30.06.2017 şi data 31.08.2020.

Informaţii suplimentare se pot obţine la:

Nume persoană de contact: IOANEȘ Zamfir

Funcţie: Administrator

Telefon/Fax: 0721231447 / 0237614337,  e-mail: office@izasrl.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?