Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fotbal, Cupa României – Focșănenii, în căutarea unei premiere: promovarea în turul al cincilea!

          CSM Focșani 2007 va juca, astăzi, începând cu ora 16.30, pe stadionul Milcovul, cu Sporting Liești, în etapa a patra națională a Cupei României la fotbal. În precedentele jocuri din Cupă, focșănenii au eliminat pe Sportul Ciorăști, cu 7-1, în deplasare, KSE Tîrgu Secuiesc, cu 3-0, pe Milcovul, teren pe care au trecut în turul al treilea de Metalul Buzău, cu 5-2.

          Lieștenii au stat în primul tur, după care au eliminat pe Universitatea Dunărea de Jos Galați, în deplasare, cu 3-1 și pe Suporter Club Oțelul Galați, pe teren propriu, cu 8-7 după lovituri de departajare și 0-0 în timpul regulamentar și prelungiri.

Partida de astăzi va fi a treia oficială dintre cele două formații, în meciurile anterioare CSM Focșani 2007 nereușind să câștige. Ar putea să o facă astăzi și să aducă o premieră absolută pentru ea – promovarea în runda a cincea a Cupei României. În Cupă, istoria a demonstrat că este posibil orice rezultat, însă forma celor două combatante la începtul acestui campionat indică drept favorită formația gazdă, care în trei întâlniri a câștigat de două ori și a terminat o dată la egalitate. Maniera în care fotbaliștii pregătiți de Vasile Burgă și Adrian Toma s-au bătut pentru victorie cu Foresta Suceava sâmbătă, este dătătoare de speranțe și pentru jocul de astăzi. Lieștenii au o victorie – în deplasarea de la Darabani, și două înfrângeri. Sporting este, totuși, o grupare capabilă să aibă o evoluție foarte bună pe Milcovul unde a câștigat într-un amical, în vara lui 2017. Însă nu cred că astăzi va repeta isprava de atunci.

Meciul va fi condus de o brigadă ieșeană alcătuită din Vlad Baban, Ionuț Melinte și Tudor Cornea. Observatori vor fi Liviu Ciubotariu, din Galați și Valeriu Ibriș, din Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?