Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Mihai Bratosin, invitat la un concurs mondial de talente la Hollywood

Tânărul artist Mihai Bratosin, din comuna vrânceană Popești, a fost invitat la un concurs mondial de talente, la Hollywood. „WORLD CHAMPIONSHIPS OF PERFORMING ARTS”- HOLLYWOOD, LOS ANGELES, 12-21 IULIE 2019. Mulțumim din toată inima pentru invitație!!! Sincer, nu mai am cuvinte să pot spune ce simt acum! Mihăiță, îmi doresc ca tu să fii sănătos si să te prezinți așa cum știi cel mai bine, bineînțeles îndrumat tot de doamna profesoară Aurelia Vaida, căreia îi mulțumim pentru dăruirea cu care te-a pregătit în toți acești ani! Doamne-ajută!”, a scris Diana Bratosin, mama lui Mihai, pe pagina sa de Facebook.

În aprilie anul acesta, tânărul artist vrâncean a obținut mai multe premii la Festivalul internațional de muzică și dans Kavkaz, care a avut loc la Chișinău, Republica Moldova. Astfel, pentru prestația sa, el a fost recompensat cu locul I, invitație la concursul internațional Global Fest din Moscova și colaborare cu IVAN, câștigătorul Eurovision 2016 Belarus. Mihai a mai obținut și două premii II, la duet. Cu două săptămâni mai devreme, Mihai participase la o emisiune pe TVR 2 – „SE ZICE CÄ‚…”, iar în februarie, a reprezentat România la concursul internațional „Ucraina unește lumea”, de la Kiev, de unde s-a întors cu MARELE PREMIU, dar și alte premii.

În iunie anul trecut, la numai 9 ani, Mihai Bratosin a lansat un single – „Sunt fericit”. În aprilie 2017, el s-a clasat pe locul trei în finala celui de-al optulea sezon al emisiunii „Next Star” de la Antena 1. Mihai se trage dintr-o familie cu înclinații muzicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?