Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

GALERIE FOTO: Handbal seniori: Festival de goluri în Polivalentă!

Formații:

CSM Focșani 2007: Marocico, Tevzadze, Cloșcă – Ragea – 2 goluri, Pătru – 1, Rotaru – 1, Moisă – 4, Popovici, Hagiu, Popa – 2, Miroiu – 6, Țuțu – 3, Hrimiuc – 3, Mocanu – 1, Rață – 2, Gramatic – 2, Saldic – 5, Năstăsie – 4.

CSU Danubius Galați: Ungureanu, Mureșan, Moldovanu – 8, Lefter, Sima, Mușat, Bădărău, Marsiu – 3, Chiriac – 1, Ionescu – 1, Ionel – 3, Simo – 1.

Echipa de seniori a CSM Focșani 2007 a disputat sâmbătă, 1 septembrie, ultimul joc de pregătire înaintea începerii campionatului Ligii a III-a, ediția 2018-2019. În Sala Polivalentă, de la ora 12,00, focșănenii i-au întâlnit pe gălățenii de la CSU Danubius, cunoștințe vechi, care astăzi sunt în Divizia A, unde au căzut după ce evoluaseră un sezon în Liga Națională. Din derbiurile de altădată, inclusiv din Ligă, spectatorii nu au mai regăsit decât câțiva jucători, de-o parte și de alta. A lipsit tensiunea acelor jocuri, pentru că între cele două formații este o diferență valorică exprimată și în scorul final: 37-17.

Publicul focșănean s-a putut bucura însă de festivalul de goluri, unele de mare spectacol, în care vioara întâi au fost gazdele. Handbaliștii focșăneni au arătat o foarte bună poftă de joc, pe care este de dorit să și-o mențină și în partidele oficiale. Meciul de sâmbătă a fost o foarte bună repetiție înaintea întâlnirii din debutul campionatului de miercuri, 5 septembrie, de la Făgăraș. În meciul cu Galațiul nu au jucat Hagiu, în refacere după o accidentare, și Eros, care are o ruptură musculară și se află tot în recuperare. Este posibil că până miercuri Hagiu să devină bun de joc.

Meciul cu CSU Danubius Galați a fost urmat de o conferință de presă, susținută de directorul CSM Focșani 2007 și directorul tehnic al echipelor de handbal ale clubului, profesorul Viorel Ciubotaru, antrenorul principal al echipei de seniori, profesorul Sandu Iacob, și noii căpitani ai echipei, Marius Ragea și Tiberiu Popovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?