Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Fotbal, Liga a III-a – Va fi mai greu decât la Fălticeni!

          Echipa Focșaniului va disputa astăzi, de la ora 18,00, meciul din etapa a doua a ediției de campioat 2018-2019, în deplasare, cu CSM Rîmnicu Sărat. Pentru a doua oară, consecutiv, focșănenii vor juca pe terenurile adversarelor. Data trecută, a fost cu trei puncte, în uma victoriei de la Fălticeni, în fața nou promovatei Șomuz. La Rîmnicu Sărat va fi, însă, mai dificil, gazdele alcătuind o grupare mult mai valoroasă! Cele două formații ce se vor întâlni astăzi pe Municipalul din Râmnic se cunosc foarte bine pentru că au jucat multe partide de pregătire, surprizele de partitură fiind greu de produs. Cele două CSM s-au întâlnit și într-o partidă oficială, la începtul toamnei lui 2018 în Cupa României, pe Milcovul. Atunci s-au impus jucătorii antrenați de Vasile Burgă și Adrian Toma. Rîmnicenii au jucat recent, în etapa a doua a Cupei României 2018-2019 cu Metalul Buzău de care au fost întrecuți, acasă, cu 3-0. După care buzoienii au pierdut cu 2-5 pe Milcovul meciul cu CSM Focșani 2007.

O estimare sumară pornită e la aceste rezultate i-ar indica pe focșăneni favoriți pentru jocul de astăzi. Cred că nimeni din conducerea tehnică a oaspeților nu va cădea într-o asemenea capcană, pentru că nici un joc nu seamănă cu altul iar rezultatele din Cupă pot să nu aibă legătură cu forța reală de joc a echipelor! Adică, rîmnicenii pot fi mult mai puternici decât ar indica-o acel 0-3 din Cupă, cu Metalul Buzău. De altfel, în campionat, în prima etapă, au fost întrecuți cu doar 1-0 de fosta divizionară de Liga a II-a, Știința Miroslava.

Antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au pregătit partida de la Rîmnicu Sărat pentru a juca la câștig, așa cum o fac de fiecare dată. Până acum, le-a reușit, pentru că au câștigat toate cele patru întâlniri oficiale pe care le-au avut în cupă și campionat! Toți fotbaliștii sunt apți de joc, însă Beșa nu va putea fi folosit după suspendarea suferită în urma eliminării din meciul de cupă cu Metalul Buzău.

La Rîmnic, echipa Focșaniului va fi susținută de un grup de suporteri care va putea merge la meci cu un microbuz ce va pleca la ora 16,30 din spatele Sălii Polivalente.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?