Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Regizorul Danny Boyle se retrage din proiectul filmului Bond 25

Regizorul britanic Danny Boyle s-a retras din proiectul viitorului film James Bond din cauza unor „divergenţe artistice”, au anunţat marţi producătorii francizei de sute de milioane de dolari, relatează Reuters şi AFP. „Michael G. Wilson, Barbara Broccoli şi Daniel Craig au anunţat astăzi că din cauza unor divergenţe artistice Danny Boyle a decis să nu mai regizeze filmul Bond 25”, se menţionează într-un comunicat pe contul oficial de Twitter al francizei. Postarea nu furnizează detalii privind divergenţele existente şi nici informaţii privind regizorul care va prelua proiectul de la Danny Boyle.

Cel de al 25-lea film Bond, care în prezent nu are încă un titlu, este în prezent în faza de pre-producţie şi urma să fie lansat în noiembrie 2019. Boyle, care a regizat în 2008 filmul „Slumdog Millionaire” laureat a opt Oscaruri, a fost anunţat în mai drept regizor al noului film Bond, moment în care producătorii Broccoli şi Wilson l-au descris într-un comunicat drept „excepţional de talentat”. Producătorii au mai anunţat şi faptul că Daniel Craig va juca rolul celebrului spion pentru a cincea oară. Producţia filmului ar urma să înceapă în decembrie la Londra.

Franciza Bond este una dintre cele mai lucrative din industria filmului. Ultimul film, „Spectre” din 2015, regizat de Sam Mendes, a avut încasări de 880 de milioane de dolari la nivel mondial, în timp ce „Skyfall” (2012), regizat tot de Mendes, a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel global.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?