Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

GALERIE FOTO: Fotbal juniori – Egalii gălățenilor la U 19, învinși clar la U 17!

Echipe

U 19:CSM Focșani 2007: Alexandru Apenciucesei – Gelu Petrescu, Sorin Sandu, Marius Ulman, Dănuț Apenciucesei, Andrei Chiriac, George Palade, Alin Krasovschi, Alexandru Lăudatu, Sava Susanu. Rezerve Mihai Claciu, Alexandru Micu.

Suporter Club Oțelul Galați: Costel Viorică, Tiberiu Cucu, Alexandru Nemțanu, Andrei Bordeianu, Cosmin Partenie, Bogdan Bandac, Mario Palade, Rareș Boală, Filip Dima, Denis Cireș, Ștefan Hodină. Rezerve: Andrei Lupu, Alexandru Radu, Ioan Buhăescu, Alex Dragu.

U 17: CSM Focșani 2007: Ionuț Voicu – Mădălin Drumea, Ionuț Gavriloiu, Ionuț Roman, Marius Pavăl, Nichi Olteanu, Ștefan Susanu, Laurențiu Cioarec, Denis Babalîc, Bogdan Brutaru, Andrei Cazacu. Rezerve: Mihai Mocanui, Marius Bătrânu, Avram Cristi, Dănuț Asanache, Măciucă Adelin, Alin Apetrei.

Oțelul U 17: Gabriel Ursu – Cosmin Ștefan, Cosmin Mereuță, Ionuț Airinei, Bogdan Zărnescu, Iulian Șoptică, Alexandru Alecu, Andrei Stancu, Andrei Ștefănescu, Ioan Buhăescu, Alex Dragu. Rezerve: Alexandru Ioanovici, Robert Bahrim, Florinel Bălan, Ștefan Zainea.

Echipele de juniori U 19 și U 17 ale CSM Focșani 2007 au jucat și a doua etapă tot pe teren propriu, ca și în debutul campionatului. Adversari le-au fost gălățenii de la ACS Suporter Club Oțelul, echipe cu mai mulți ani de evoluție în formulele de joc preezentate pe Milcovul duminică, 19 august, începând cu ora 16,00, când arbitrii au chemat la joc formațiile U 19.

Prima partida a început pe vreme ce anunța să se strice rapid. Iar după mai puțin de o jumătate de  oră de la start, a început ploaia, apoi furtuna, dar jocul a continuat până la pauză, și a fost reluat în mod normal, dar pe ploaie subțire, cu rafale de vânt. Calitatea jocului a fost influențată de capriciile vremii, însă golurile au dat frumusețe unei întreceri, altfel plăcute.

Juniorii mari, în teren cu cei patru jucători componenți ai lotului de seniori – Alexandru Apenciucesei, Bogdan Panaite, Gelu Petrescu și Dănuț Apenciucesei au deschis scorul în minutul 12, prin Dănuț Apenciucesei, care l-a driblat frumos pe portarul Galațiului și a înscris pentru 1-0. În ultimul minut al primei reprize, oaspeții au egalat, cumva, împotriva cursului jocului. Terenul înmuiat de ploaie și alunecos a făcut mingea greu de controlat, au apărut și erorile situație în care oaspeții au primit o lovitură de pedeapsă în minutul 59. A apărat cu siguranță Alexandru Apenciucesei, cel care avea să primească un gol parabil, după ce mingea a sărit dintr-un smoc de iarbă și a sărit în poartă, în minutul 70. Când mai earu opt minute de joc, Panaite a fructificat dominarea exercitată de gazde și a marcat cu capul după lovitura de la colț bătută foarte bine de Petrescu. Meciul s-a terminat cu 2-2, același scor al focșănenilor ca și în prima etapă.

Juniorii U 17 și-au dorit multe, au rezistat până în minutul 16, când s-a făcut 0-1, au încheiat prima repriză cu 0-2, dar după pauză, jucând în zece, cu om eliminat la 0-3, au căzut total și au pierdut cu 0-7.

În etapa următoare, miercuri, 22 august, CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare pe ACS Municipal Dunărea Galați. Meciurile vor fi arbitrate de Tudorel Pîrlog din Cazasu, la centru la U 19, Cosmin Fuior, din Brăila, la centru la U 17 ajutați de asistenții Robert Mocanu și Daniel Butoi, ambii, din Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?