Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

S-a ţinut de promisiune! Lucian Goian a trimis tricoul echipei sale pentru a fi scos la licitaţie


Un fost arbitru de fotbal adjudean aflat în acest moment în Anglia, Mihai Lungu, a avut ideea organizării unui nou meci de fotbal caritabil în județul nostru, ale cărui fonduri să fie îndreptate către fostul fotbalist al echipei din Adjud și al Unirii Focșani, Marcel Cîrcel, confruntat în ultima perioadă cu probleme de sănătate. Astfel, joi, 3 septembrie, de la ora 17.00, pe stadionul municipal din Adjud se vor întâlni echipele FCM Adjud și formația de liga I, CSMS Iași.
La finalul partidei, va fi scos la licitație tricoul fotbalistului român Cristi Bud (Milsami Orhei – Republica Moldova), tricoul echipei Universitatea Craiova, care este semnat de toți jucătorii olteni, dar și tricoul lui Lucian Goian, jucător care evoluează în campionatul intern la echipa CFR Cluj Napoca.
Acesta s-a ținut de cuvânt și a trimis deja tricoul care va fi scos la licitație. „Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor merge către Marcel Cîrcel, fostul fotbalist al Unirii Focșani și a Locomotivei Adjud, care în aceste clipe se află într-un azil de bătrâni la Mărășești, așadar eu zic că „Uniți prin fotbal” putem aduce un zâmbet pe chipul cuiva”, a mai spus Mihai Lungu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?