Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Diplome pentru voluntarii care au salvat viețile a două persoane, cărora le-a venit rău într-o fosă septică

Binele, din punct de vedere moral, este tot ceea ce se potriveşte cu firea omenească. (Ioan Slavici)

Ne bucurăm când semenii noştri nu rămân indiferenţi şi sar în ajutorul celor aflaţi în situaţii nefericite. În semn de apreciere şi recunoştinţă pentru spiritul civic de care au dat dovadă la intervenţia din data de 26.07.2018 în comuna Ploscuţeni, domnii Doboş Albert, Iacob Anton şi Baciu Sebastian şeful Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ploscuţeni au primit diplome din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea. Diplomele le-au fost înmânate de domnul inspector şef, colonel Chiscop Flaviu, care i-a felicitat pentru acţiunea promptă care a contribuit la salvarea vieţii a două persoane.

Cu această ocazie domnul inspector şef i-a adresat mulţumiri pentru modul în care a reuşit să implementeze camaraderia în mentalul colectiv în comunitatea pe care o conduce domnului primar al comunei Ploscuţeni, Ştefan Solomon.

La acest eveniment a fost prezentă una dintre victime care a avut astfel prilejul să mulţumească salvatorilor săi.

Dorim ca aceste fapte să fie un exemplu pentru cei care sunt martorii unor evenimente similare exprimându-ne înalta noastră consideraţie faţă de cei implicaţi.

ISU Vrancea

Sursa foto: Facebook ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?