Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

FOTO și VIDEO! INCENDIU la PATRU gospodării din Negrilești; o femeie gravidă, transportată la UPU Focșani

Pompierii au anunțat la ora 4.43 producerea unui incendiu la patru gospodării din Negrilești: „Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu în comuna Negrilești care se manifestă pe o suprafață aproximativă de 700 mp cuprinzând patru gospodării. Forțele de intervenție acționează cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Punctului de Lucru Năruja și două autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani.”

În sprijinul pompierilor au intervenit Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Negrilești și Serviciul de Ambulanță Județean. Ambulanța SMURD a preluat o gravidă cu atac de panică ce acuza dureri abdominale și a transportat-o la UPU Focșani.

UPDATE! La ora 10.23, pompierii au anunțat că incendiul a fost lichidat.

UPDATE 2! „Cauza probabilă a incendiului este scurtcircuit electric. Consecinţele incendiului: au ars două locuinţe în totalitate (una P+E pe o suprafață de cca. 100 mp construită din BCA, lemn și cu învelitoare din tablă, iar cealaltă tip P pe o suprafață de cca. 80 mp, construită în totalitate din lemn și cu acoperişul din tablă), anexe gospodărești confecționate din lemn cu învelitoare din tablă pe o suprafață de cca. 50 mp, bunuri de uz casnic și gospodăresc (2 frigidere, 2 televizoare, 3 lăzi frigorifice, 1 mașină de spălat haine). La o locuinţă învecinată tip P+1 a ars acoperișul confecționat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de cca. 150 mp. S-au deteriorat tavanele din 4 camere pe o suprafață de cca. 130 mp. La o altă gospodărie aflată în vecinătate au ars acoperișul locuinței tip P, confecționat din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de cca. 120 mp, anexe gospodărești construite din lemn pe o suprafață de cca. 20 mp, obiecte de mobilier și bunuri de uz casnic (1 mașină de spălat haine, 1 aragaz, 1 frigider), tâmplăria din lemn. S-au degradat pereții și plafoanele locuinței”. ISU Vrancea

Sursa foto și VIDEO: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?