Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

LICITAŢIE DE BĂIEŢI la Colegiul „Unirea”


   Elevele Colegiului Național „Unirea” din Focșani au acum șansa unică de a licita pentru colegul preferat. 12 adolescenți chipeși și îndrăzneți au fost deja selectați de Consiliul Åžcolar al Elevilor să participe în cadrul acestei inedite licitații organizată în scop nobil, cu prilejul zilei de Dragobete. Astfel, pentru minim 10 lei licitați, orice uniristă poate avea șansa de a cina cu colegul preferat. Aceasta este suma minimă de pornire însă ea poate crește, în funcție de interesul fetelor.
    Vestea proastă este pentru băiatul „câștigat la licitație”, care va trebui să suporte nota de plată pentru o seară romantică la un local. Foarte important, toți banii strânși în urma acestei licitații inedite vor fi direcționați către susținerea unei cauze nobile. „Fiind Dragobetele, ne-am gândit că este o ocazie bună să organizăm această licitație. Până acum la noi în Colegiu, pe 24 februarie, se puneau într-o urnă bilețele, cu mesaje de dragoste, pe care se scria destinatarul, dar de data aceasta am spus să venim cu ceva nou. Totul s-a făcut cu suportul direcțiunii”, a spus Codrin Bostan, președintele Consiliului Åžcolar al Elevilor de la Colegiul Național „Unirea” din Focșani.
    Așadar, în această seară, începând cu ora 19.30, uniristele sunt invitate să liciteze pentru unul din cei 12 băieți înscriși în această licitație. Tot pentru promovarea acestei idei a fost creat și un filmuleț de prezentare, care poate fi vizionat accesând linkul http://www.youtube.com/watch?v=sHzTQ8Dm4ng

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?