Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Femeie de 78 de ani, dată dispărută de fiică

Polițiștii caută o femeie, de 78 de ani, care a plecat de la fiica sa, de pe raza municipiului Focșani și nu a ajuns la domiciliul său din comuna Bolotești. Persoanele care pot oferi informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze numărul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

La data de 4 august a.c., polițiștii vrânceni au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei de 26 iulie a.c., mama sa, în vârstă de 78 de ani, a plecat în mod voluntar de pe raza municipiului Focșani și nu a mai ajuns la domiciliul său, din comuna Bolotești.

Semnalmente: înălţime 1,70 metri, 65 de kilograme, ochi căprui, păr cărunt, lungime mijlocie iar în zona gâtului prezintă o cicatrice postoperatorie.

Îmbrăcăminte: La data dispariției aceasta purta batic și capot bleumarin cu gri iar în picioare purta o pereche de papuci din pânză de culoare albastră și talpă din material plastic.

Dacă vedeți această persoană sau dețineți informații despre locul în care se află, puteți apela numărul de urgenţă 112 /Dispeceratul IPJ Vrancea la numărul de telefon 0237.207.005 sau să anunțați cea mai apropiată unitate de poliție.

 

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 7 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?