Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Tată și fiu internați în spital în urma unei încăierări

Un bărbat în vârstă de 40 de ani și fiul său, de 18 ani, ambii din comuna Cotești, au ajuns la spital, în cursul serii de sâmbătă, după ce ar fi fost victimele unei agresiuni. Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, cei doi bărbați prezentau multiple contuzii prin agresiune și au fost internați în cadrul secției Chirurgie, pentru îngrijiri medicale.

Sâmbătă seară, polițiștii au fost solicitați prin apel 112, să intervină pentru aplanarea unui conflict dintre două persoane, în comuna Cotești. Potrivit informațiilor inițiale, doi bărbați s-ar fi luat la ceartă și ulterior la bătaie, beneficiind și de susținerea mai multor persoane care asistau la scandal.

Tânărul ne-a transmis că tatăl său ar fi fost agresat cu o sabie. El susține că cearta a izbucnit după ce soția agresorului l-ar fi acuzat pe nedrept pe tatăl său, care la nervi ar fi jignit-o. Tânărul mai susține că tatăl său ar fi rămas fără câțiva dinți după ce ar fi fost lovit cu un obiect dur: „După acest incident, eu împreună cu prietena mea, tatăl meu (lovit grav), plus un unchi ne îndreptăm spre sediul poliției pentru a reclama acest incident, dar pe drum ne-am intersectat cu agresorii care scot din mașină o sabie, cu care au început să ne amenințe, iscându-se astfel o altă altercație. Eu împreună cu tatăl meu, având nevoie de îngrijiri medicale, am ajuns la doctor. La locul faptei a fost chemată și o echipă de jandarmi pentru a găsi arma, dar fără folos, aceasta fiind ascunsă de făptași“.

Potrivit reprezentanților IPJ, în urma altercației șase persoane au fost conduse la sediul Secției de Poliție Rurală Cotești, unde au fost audiate. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și încăierare. „La data de 21 iulie a.c., ora 18.23, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza comunei Cotești are loc un scandal în care sunt implicate mai multe persoane. Pentru aplanarea conflictului, imediat, la fața locului a fost direcționată o patrulă din cadrul Secției de Politie Rurală Cotești în sprijinul căreia au intervenit o grupă de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale – IPJ Vrancea, precum și jandarmi. În urma primelor cercetări, sase persoane au fost conduse la sediul Secției de Poliție Rurală Cotești, fiind audiate. Doi bărbați, de 18 respectiv 41 de ani, ambii din localitate, au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și încăierare”, ne-a declarat agent principal adjunct Paula Enache, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?