Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Barmaniţa violată, internată în Secţia de Psihiatrie


   Barmanița care a fost violată și bătută crunt în noaptea de 12 spre 13 septembrie, pe strada Aleea Echității, din cartierul Sud, a fost transferată ieri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Focșani. Medicii din cadrul Secției de Anestezie și Terapie Intensivă, unde tânăra a fost internată până ieri, au decis că aceasta are nevoie de consiliere psihologică și tratament, în urma momentelor de teroare pe care le-a trăit. „Pacienta a fost transferată din Secția de Anestezie și Terapie Intensivă la Secția de Psihiatrie, pentru că are nevoie de consiliere psihologică, în urma incidentului suferind traume psihice foarte grave. Din punct de vedere fizic, tânăra este bine”, ne-a declarat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Focșani.
   În jurul orei 12.00, tânăra a fost preluată de un echipaj al ambulanței și transferată la Psihiatrie, unde va mai rămâne internată o perioadă.
   Reamintim că pe 13 septembrie, în jurul orei 2.00, tânăra a trăit momente de coșmar. Când se întorcea de la muncă, ea fiind barmaniță într-un club din Focșani, pe strada Aleea Echității din cartierul Sud a fost acostată de Raj Pantelimon, care a bătut-o cu bestialitate, apoi a violat-o. Gemetele de durere ale tinerei au fost auzite de un polițist, care și-a sunat colegii.
   Oamenii legii au încercuit zona și au pus mâna pe violator în scurt timp. L-au găsit murdar se sânge, iar în mână avea o rangă. Ulterior, bărbatul a fost dus la sediul poliției pentru audieri, apoi a primit mandat de arestare preventivă. Raj Pantelimon a recunoscut că a lovit-o și tâlhărit-o pe fată, dar nu și că a violat-o. Afirmațiile sale au fost contrazise de medicii legiști.
   Raj Pantelimon este cercetat pentru tentativă la omor deosebit de grav, viol și tâlhărie. Anterior, el a avut condamnări care însumează 27 de ani de pușcărie, din care a executat până acum 25 de ani. A fost liberat condiționat în noiembrie 2011. A stat linișit doar 10 luni.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?