Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Caravana „BookLand” poposeşte la Focşani


   Pasionații de lectură sunt invitați să își reînnoiască biblioteca cu cele mai noi și apreciate titluri de carte ce vor fi prezentate în cadrul Târgului Urban de Carte „BookLand” ce se va deschide astăzi în incinta Promenada Mall din Focșani. Pe lângă oferta bogată de carte, vizitatorii vor avea parte de o mulțime de surprize, oferte speciale, tombole și promoții. La playlistul de peste 9.000 de titluri de carte se adaugă standurile de muzică, film, jocuri.
   În total peste 70 de edituri și-au anunțat prezența la unul din cele mai inedite, dar totodată interesante târguri de carte ce se organizează în cele mai importante orașe din țară. „BookLand” aduce cartea, cultura și arta în mijlocul oamenilor, iubitori sau nu de lectură, dar care cu acest prilej au posibilitatea să descopere pasiunea de a citi.
   Participanții la acest târg de carte vor fi întâmpinați, pe lângă cărți, cu expoziții de pictură, sculptură și seri dedicate lecturii publice. „Ne bucurăm nespus că în acest an Caravana Bookland va poposi la Galeria Promenada Focșani, cu atât mai mult cu cât luna septembrie este o lună aniversară pentru noi. Ne dorim astfel ca evenimentul să reprezinte unul din darurile pe care le oferim vizitatorilor la aniversarea celor patru ani de la deschiderea centrului comercial Promenada Focșani. Suntem convinși că popasul caravanei Bookland în orașul nostru va stârni interesul focșănenilor, mari iubitori de carte și cultură. Vă așteptam cu mult drag și suntem siguri că în urma răspunsului pozitiv primit, vom repeta acțiunea și anul următor”, a declarat Alina Lungu, specialist marketing din cadrul Promenada Focșani.
   Este pentru prima dată când caravana „BookLand” poposește la Focșani, tocmai de aceea organizatorii cred că evenimentul va fi un succes, iar publicul nu va întârzia să fie alături de expozanții prezenți cu cărți. Târgul de carte este cu atât mai interesant cu cât publicul nu beneficiază doar de un cadru organizat pentru a alege o carte, dar și de numeroase alte surprize care cu siguranță le vor face cumpărăturile de carte și nu numai, mai plăcute. ,,Ne aflăm pentru prima dată la Focșani și sperăm să facem o figură frumoasă, să satisfacem dorința de lectură a focșănenilor, sperăm să nu-i dezamăgim. Venim cu peste 9.000 de titluri de la peste 70 de edituri, deci o ofertă consistentă de carte, muzică, film și jocuri. Îi așteptăm pe booklanderii focșăneni la Promenada Mall, de marți, 25 septembrie, până duminică, 30 septembrie, cu promoții, concursuri și multe alte surprize”, a declarat Sorin Lucaci, coordonator Caravana „BookLand”. Târgul de carte este deschis tuturor, accesul fiind liber.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?