Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

La un pas de MOARTE, după ce s-a urcat BĂUT pe bicicletă

Un bărbat în vârstă de 67 de ani, domiciliat în județul Iași, a fost adus în stare deosebit de gravă la Unitatea de Primire Urgențe (UPU) Focșani, în cursul serii de luni, după ce ar fi căzut de pe bicicletă, într-un șanț de pe raza localității Cotești.

Potrivit buletinului de presă al Spitalului Județean, bărbatul prezenta stare comatoasă, „scor Glasgow 3 puncte, politraumatism în condiții neprecizate, traumatism cranio-cerebral acut deschis, traumatism toraco-abdominal”. Bărbatul a fost internat de urgență în cadrul secției Terapie Intensivă, iar ulterior medicii au decis transferul acestuia la București.

Deși inițial medicii nu au știut care au fost condițiile în care bărbatul a ajuns în starea respectivă, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, aflându-se sub influența alcoolului, bărbatul se deplasa cu bicicleta, iar în urma unei tentative de a vira stânga s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut în șanț. În urma recoltării de probe biologice a reieșit faptul că bărbatul avea o alcoolemie foarte mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?