Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Eindhoven – Focșani – Pitești – Eindhoven sau cum să transformi visurile în realitate; următorul camp Total Control va fi la Focșani


Focșani și Pitești, 04-08 iulie
    Parteneriatul româno-olandez, semnat la Eindoven, între Prosport Focșani și Voetball Total Control Eindhoven, se dovedește a fi nu doar un simplu document. Astfel, între 04 – 08 iulie, cu sprijinul Total Control România, manager general domnul Rareș Bolma, olandezii conduși de fostul internațional Nyron Wau au fost prezenți la Focșani și Pitești. 

       Moment istoric pentru fotbalul vrâncean. În Focșani, la invitația clubului Prosport, a venit o consistență delegație de antrenori olandezi. Dacă în urmă cu un an de zile am avut oaspeți americanii de la IproSkills Academy Chicago, acum, la invitația Prosport Focșani, în Vrancea au venit olandezii de la Voetball Total Control.
       Avându-l în frunte pe Nyron Wau, managerul Voetball Total Control și antrenor la Helmond Sport, delegația olandeză a fost întregită de șeful departamentului de scouting a campioanei Olandei, PSV Eindhoven, Arno Lenders, și antrenorii Kenneth Cicilla, Thijs Fonken și Nuelson Wau.
     Miercuri și joi, 04 și 05 iulie, cu sprijinul primăriei Odobești, primar Daniel Nicolaș, pe impecabilul gazon natural al bazei din cartier Unirea, Odobești, oaspeții de la Voetball Total Control Eindhoven au predat tehnică olandeză tuturor grupelor de la Prosport Focșani. Singurul club din Focșani care poate alinia echipe de la vârstă de 4 ani până la jucătorii din campionatul național de juniori republicani, Prosport Focșani, a fost antrenat de partenerii noștri oficiali. La rugămintea părții olandeze, la finalul zilei de joi, juniorii republicani A și B, alături de grupele 2005-2006 și 2007 – 2008 au susținut un meci amical în compania grupelor similare de la Luceafărul Brăila.
       La finalul vizitei, Nyron Wau, manager Voetball Total Control Eindhoven a apreciat prestațiile jucătorilor noștri și a mulțumit complexului Green Garden Odobești pentru extraordinarele condiții de cazare și masă.

PROSPORT FOCȘANI, CEA MAI CONSISTENTÄ‚ DELEGAÈšIE LA SUMMER VOETBALL CAMP, PITEȘTI

     Timp de trei zile (06-08 iulie), la bază sportivă din Bradu s-a desfășurat Summer Camp Total Control. La antrenamentele de tehnică individuală, alături de fiecare membru al staff-ului olandez a stat și câte un antrenor român. Antrenorul nostru, Adrian Schineste, pe tot parcursul campului, a lucrat alături de Nyron Wau. În deschiderea campului, Laurențiu Muscalu a participat la conferința de presă organizată de Total Control România.
       De remarcat că Prosport Focșani a deplasat o numeroasă delegație. La Pitești, alături de antrenorii Laurențiu Muscalu și Adrian Schineste s-au mai aflat: Enache Dragoș, Răileanu Cristian, Lambru Vlad, Gaiu Mario, Damaschin Robert, Isofache David, Velic Luca, Aldea Alexandru, Muscalu Sofia, Pană Eduard, Bîndar Albert, Lal Robert și Zainea Andrei. Cu această ocazie, copiii noștri s-au bucurat să-l cunoască pe fostul câștigător al CCE, stelistul Ilie Bărbulescu.
       La finalul Summer Voetball Total Control Pitești, Prosport Focșani, Nyron Wau și Total Control România au convenit ca următoarea acțiune din România a Total Control să fie la Focșani. În următoarea perioadă, pe adresa noastră de facebook, veți găsi toate detaliile necesare.

EINDHOVEN, 11 – 17 AUGUST 2018
– EXCLUSIVITATE PENTRU ROMÂNIA –
VREI SÄ‚ TE ANTRENEZI CU SPECIALIȘTII DE LA FC BARCELONA ȘI ACADEMIA LA MASIA?

     În Olanda, la Eindhoven, între 11-17 august, celebra academie de fotbal a FC Barcelona și Total Control Netherlands organizează Barcelona Soccer Camp. Acțiunea se va desfășura la RKSV Nuenen, locul în care s-a pregătit delegația Prosport Focșani la camp-ul de tehnică individuală organizat în Olanda.
       Antrenorii sponioli ai academiei La Masia, alături de staff-ul Total Control Voetbalschool, vor împărtăși copiilor prezenți o parte din filozofia spaniolă de fotbal.
       S-a deschis lista copiilor din România care vor participa la Barcelona Soccer Camp !! Urmare a parteneriatului semnat de Prosport Focșani cu Voetbalschool Total Control și a discuțiilor purtate de cele două părți, în exclusivitate, doar prin Prosport Focșani, la Barcelona Soccer Camp sunt așteptați și copiii din România, legitimați la orice club sau școală de fotbal afiliată la AJF sau FRF.
    SUNÄ‚ LA TELEFON: 0754.929.159-CS PROSPORT FOCȘANI

       Staff-ul tehnic al PROSPORT FOCȘANI, format din profesorii DANIEL BÄ‚NICÄ‚, LAURENÈšIU MUSCALU, ALIN SAMOILÄ‚, ADRIAN SCHINESTE, MARIUS STOICA, BOGDAN MARIAN și DANIELETTE IORGA (antrenor cu portarii), mulțumește copiilor și părinților pentru munca și încrederea acordată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?