Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

Tânăr fugărit cu furca prin centrul comunei Ciorăşti


Doi bărbați din comuna Ciorăști au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice.
    Unul dintre ei are 22 de ani, iar celălalt 34 de ani. În rechizitoriul procurorilor se arată că faptele au fost comise la data de 15 septembrie 2016, dată la care unul din inculpați, împreună cu un martor, a mers la un bar din localitate și a consumat băuturi alcoolice. Ulterior, la bar a venit și cel de-al doilea inculpat, băut fiind și el. În timp ce unul dintre inculpați se pregătea sa iasă din bar, cel de-al doilea s-a dus pe direcția de deplasare a primului și astfel cei doi s-au lovit umăr în umăr. Inculpatul care a venit ulterior la bar i-a reproșat primului că ocupă ușa barului, iar el nu poate intra, astfel că inculpatul care a venit ulterior l-a împins pe primul cu scopul de a-l mișca din ușă și apoi l-a înjurat.
    După acest incident, primul inculpat, respectiv cel în vârstă de 22 de ani, a plecat din bar în parcul situat în apropierea localului, unde a continuat să consume băuturi alcoolice. Seara, cel de-al doilea inculpat a plecat și el de la bar spre casă, iar când a ajuns în dreptul parcului a fost abordat de inculpatul mai tânăr care a început să-i adreseze injurii. Bărbatul de 34 de ani a fost deranjat de injuriile aduse de consăteanul său, motiv pentru care s-a îndreptat către inculpatul mai tânăr și a vrut să-l lovească cu pumnul, dar nu a reușit pentru că acesta s-a ferit. În continuare, bărbatul a vrut să smulgă o sticlă din mâna unei persoane pentru a-l lovi cu ea pe celălalt bărbat dar nu a reușit să facă nici acest lucru.
    Altercația dintre cei doi a luat amploare, motiv pentru care a intervenit un martor, care a reușit să-l determine pe inculpatul de 34 de ani să-și continue drumul către casă. Deși a plecat spre casă, bărbatul de 34 de ani s-a simțit lezat de cele petrecute așa că a pus mâna pe o furcă și a mers în apropierea parcului cu scopul de a-l ștepta pe inculpatul mai tânăr.
    În jurul orei 22.00, tânarul de 22 de ani a luat-o către casă, iar pe drum i-a ieșit în față cel de-al doilea inculpat care era înarmat cu furca și care a început să-l fugărească pe tânărul de 22 de ani. Speriat că ar putea fi lovit cu furca, inculpatul de 22 de ani și-a abandonat bicicleta, care a fost distrusă de cel de-al doilea inculpat. Disputa dintre cei doi a continuat de la distanță, înjurându-se și vorbind urât unul la adresa celuilalt. Nu doar inculpatul mai în vârstă i-a distrus bicicleta celui mai tânăr, ci și invers. După ce s-au fugărit și înjurat prin sat, unul dintre ei a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns poliția. Deși oamenii legii erau de față, inculpatul mai tânăr a continuat să-i adreseze cuvinte și expresii jignitoare și amenințări cu acte de violență celui mai în vârstă. Ambii inculpați au recunoscut faptele reținute în sarcina lor și fiecare a avut câte o explicație pentru asta. Între timp, cei doi s-au împăcat și nu au depus plângeri pentru distrugerea bicicletelor și nici pentru amenințare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?