Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Tenis – Andreea Mitu și Oana Simion vor juca finala Vrancea Trophy!


    La Vrancea Trophy – Trofeul Muncipiului Focșani și al CJ Vrancea a fost, vineri, ziua semifinalelor probei de simplu și a finalei de dublu, care s-a terminat după închiderea ediției de astăzi a Monitorului de Vrancea.
    Semifinalele de simplu au adus față în față pe terenul 1, favorita nr. 1, Miriam Bulgaru și favorita de valoare a turneului, Andreea Mitu, cele două jucătoare care au disputat, sâmbăta trecută, finala turneului de 15.000 dolari USD de la Curtea de Argeș. Atunci s-a impus în două seturi Miriam Bulgaru, sportiva de nici 19 ani din Alba Iulia. Pe terenul 1 al Arenelor George Bucuroiu, Miriam Bulgaru nu a reușit să repete performanța de sâmbăta trecută, chiar dacă a muncit mult să țină pasul cu puternica ei adversară. Pentru a-și lua marja de siguranță necesară, Andreea Mitu a ajuns în primul set la un 3-0 scurt, s-a făcut apoi 4-1 și 5-4, Miriam a recuperat până la 4-5, dar în ultimul game Andreea Mitu și-a valorificat plusul de clasă și de experiență și a închis la 6-4. Setul al doilea a fost fără istoric, fosta nr. 68 mondial ajungând pe repede înainte la 5-1, a cedat game-ul de 5-2, dar în ultimul game a câștigat pe serviciul adversarei și a câștigat meciul cu 6-2 în o oră și 30 de minute.
    În cealaltă semifinală, mult mai echilibrată, favorita nr. 2, Oana Simion, a câștigat tot în două seturi. În primul, cele două jucătoare au mers cap la cap, dar finalul i-a aparținut Oanei care a câștigat cu 6-4. Setul al doilea a fost identic, însă pentru departjare a fost nevoie de tie breack unde tot Oana Simion s-a dovedit mai stăpână pe mijloacele sale și s-a impus cu 7-6 (5). De altfel, Oana reușise să gestioneze foarte bine și meciul din sferturi, de joi, cu Bianca Turati, încheiat în trei seturi dintre care, al doilea la tie breack.

    Andreea Mitu și colega ei de la dublu, Oana Simion, vor juca astăzi, sâmbătă, 7 iulie, finala probei de simplu, de la ora 13:30, pe terenul 1 al Arenelor George Bucuroiu.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?