Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Fotbal juniori: Cupa ”Prosport”, turneu de elită la Focșani între 3 și 5 august!


Prosport Focșani, grupare sportivă de fotbal juniori, care s-a remarcat nu doar prin rezultatele foarte bune al grupelor sale în competiții oficiale sau neoficiale, ci și prin organizarea unor competiții de anvergură, unde prin participare inclusiv jucătorii săi cresc în valoare, va fi și în acesată vară gazda unor turnee de elită. Așa se va întâmpla și în perioada 3-5 august când va avea loc „Cupa Prosport”, „competiția care a intrat deja în circuitul celor mai importante turnee din fotbalul juvenil românesc”, așa cum apreciază reprezentanții Prosport.
Întrecerea va avea la start câte opt formații la fiecare categorie de vârstă – 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010,  și 2011.
Jocurile care vor avea loc în zilele de vineri, sâmbătă și duminică (3-5 iulie), se vor disputa pe gazon natural, pe stadioanele Milcovul și Unirea – Odobești și pe teren sintetic în complexul de agreement Green Garden de la Odobești.  
După cum au procedat și cu alte prilejuri, organizatorii au invitat personalități ale fotbalului românesc pentru a fi alături de micii fotbaliști și la turneul din 3-5 august unde „vor oferi sfaturi și vor împărtăși din experiențele lor antrenorul echipei naționale de fotbal a României, Cosmin Contra, alături de Mirel Rădoi și Mihai Stoichiță”, este precizat într-o postare de pe pagina de facebook a Prosport Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?