Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Şcoala Postliceală Sanitară de Stat ”Hippocrate”, prima ta alegere!


    Educația nu È‹nseamnă cât de mult ai reținut și nici cât de multe cunoști. Ea reprezintă capacitatea de a diferenția È‹ntre ceea ce știi și ceea ce nu știi. Åžcoala nu este o instituție unde acumulezi cunoștințe, ea este mai degrabă un vehicul care te poartă prin universuri din ce È‹n ce mai elevate ale conștiinței. Menirea Școlii Postliceale Sanitare de Stat ,,Hippocrate’’ este aceea de a crea valori, iar pentru aceasta este nevoie de o sinergie a tuturor celor implicați (elevi și profesori).
        Prin tot ce am realizat încercăm să ne poziționăm într-o altă paradigmă a învățării, dincolo de arhitectura tradițională și rigidă a unor discipline strict parcelate. Am optat pentru aranjamente flexibile și ingenioase construite din perspectiva nevoilor de învățare ale elevilor. Elevii școlii beneficiază de metode moderne de predare-învățare prin intermediul platformei e-learning, a platformelor IT și materiale didactice sanitare: manechine multifuncționale, paturi electrice, electrocardiograf, microscoape electronice, etc.
        În viața socio-culturală a Municipiului Focșani, Åžcoala Postliceală Sanitară de Stat „Hippocrate” și-a propus să fie un simbol al calității în învățământul sanitar, încurajând competența în scopul formării unui absolvent responsabil, autonom, capabil să facă față rigorilor sistemului sanitar național și internațional.
                                      A fi È‹mpreună este un È‹nceput,
                                      A rămâne È‹mpreună este un progres,
                 
                                               
Vă așteptăm la sediul nostru din Str. Moldova nr.9, în incinta Colegiului Tehnic Ghe. Asachi, tel 0237.626.768.
e-mail: sanitarahippocrate@yahoo.com,
web: www.spshippocratefocsani.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?