Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

GALERIE FOTO : Elevii de la Colegiul Economic învață să devină afaceriști de succes


La Colegiul Economic Mihail Kogălniceanu din Focșani a avut loc, miercuri, inaugurarea firmelor de exercițiu (FE) și a târgului local. Potrivit unui comunicat al unității de învățământ, reprezentanții firmelor au parcurs toate etapele de înființare sau de preluare a firmelor de exercițiu. „Sunt acum acționari/asociați ori salatiați cu acte în regulă, respectând uzanțele comerciale din viața economică reală. Deși nu au experiența oamenilor de afaceri, ei își asumă rolul cu adevărat. Astfel, pentru evenimentul de astăzi (miercuri-n.r.) au pregătit materiale promoționale, cataloage, spot publicitar, au amenajat standul și au așteptat clienții pentru a încheia primele tranzacții. Târgul este un bun prilej pentru elevi de a-și valorifica talentul, de a-și dezvolta capacitățile manageriale, antreprenoriale, de a pune în valoare cunoștințele dobândite la modulele de formare profesională”, se arată în comunicat.
FE Green Nature SRL este coordonată de profesoarale Gina Niculițov și Carmen Taban, aceasta obținând premiul I la materiale promoționale, două premii I la categoriile cel mai atractiv stand și cel mai bun catalog, trei premii III, o mențiune și un premiu special pentru ținuta bussiness. FE Deco-Art SRL este coordonată de Sonica Dărmănescu și Maria Huștiu și a obținut patru premii I pentru cea mai bună pagină web, cel mai bun catalog, cel mai bun vânzător și cel mai atractiv stand, un premiu II pentru materiale promoționale, două premii III pentru prezentare PPT și cel mai bun spot, o mențiune și trei premii speciale, pentru slogan, ținută bussiness și personal de stand. FE M.K. Tech SRL este coordonată de profesoarele Mariana Badeaon și Mărioara Botezatu și a obținut două premii II pentru pagina web și pentru negociatorul în limba engleză, un premiu III pentru cel mai bun vânzător și o mențiune. 
FE Devo-Mag SRL este coordonată de profesorii Valeria Scarlat și Dorin Stanciu și a obținut două premii  III, la materiale promoționale și cel mai bun negociator în engleză, dar și două mențiuni. FE Magic Paper SRL este coordonată de Oana Vlaicu, fiind răsplătită cu un premiu I pentru cel mai bun spot, două premii III, două mențiuni și un premiu special pentru slogan. F.E. Izvorul Muntelui SRL nu a primit niciun premiu. FE Happy Events M.K. SA, coordonată de Daniela Giurgea și Dorin Stanciu, a primit un premiu I, trei premii II, patru premii III și două premii speciale. Cei care fac parte din această firmă de exercițiu nu au primii premii doar la două categorii, respectiv slogan și ținuta bussiness. FE Selecta M.K. SA, coordonată de Lăcrămioara Bădărău și Gabriela Bocsok, a primit un premiu special, un premiu I pentru prezentare PPT, premiul II pentru cel mai bun spot și premiul III pentru cea mai bună pagină web. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?