Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Marș – Alexandru Batog, de la LPS Focșani – CSU Reșița, al treilea din țară la 20 km. marș juniori I!


LPS Focșani s-a ilustrat pe plan național – dar și balcanic – și prin rezultatele obținute în probele de marș de elevii profesorului antrenor Marius Batog. Cei mai mari dintre aceștia, Ionuț Dogaru și Ionuț Pleșu au plecat la Reșița după terminarea liceului și au continuat să aibă performanțe de prin nivel. La Focșani, dar având acum dublă legitimare la CSU Reșița a rămas să continue să aducă medalii naționale Alexandru Batog, cel care a câștigat medalia de bronz la marș 20 km. la Campionatul Național ale cărui intreceri au avut loc la Pitești duminică, 10 iunie.
Cu Ionuț Dogaru și Ionuț Pleșu în componență, echipa CSU CSM Reșița a câștigat titlul de campioană a României și medalia de aur la tineret 20 km. și locul al doilea și medalia de argint la seniori 20 km.
La individual, cei doi focșăneni ai Reșiței, Ionuț Dogaru și Ionuț Pleșu s-au clasat în această ordine la tineret câștigând, primul, titlul de vicecampion național și medalia de argint , respectiv, al doilea, medalia de bronz la 20 km.      
Ionuț Dogaru a fost pregătit la Focșani de profesorul Marius Batog, actualul antrenor al lui Alexandru Batog, iar Ionuț Pleșu a fost inițiat în proba de marș de profesorul Gheorghe Catrinescu, la Adjud, apoi a fost antrenat la LPS Focșani de Marius Batog. La Reșița, cei doi Ionuț sunt antrenați de Octavian Măzăran și George Ardeleanu.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?