Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Jackson Odell, tânărul actor din serialul ”Modern Family”, a murit la 20 de ani


Actorul american Jackson Odell, cunoscut pentru rolul lui Ted Durkas din sitcomul Modern Family, a fost găsit mort weekendul trecut în locuința sa din California, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia. Odell a murit la 20 de ani, iar cauzele decesului său nu au fost încă stabilite.
Familia actorului a confirmat pe Twitter decesul tânărului actor: „Familia Odell anunță pierderea fiului nostru și frate Jackson Odell, la 8 iunie. El va fi rămâne pentru totdeauna o stea luminoasă și un suflet strălucit, iubitor și talentat. A avut atât de multe de oferit. Familia noastră va purta acest adevăr mai departe”. Dorința noastră este ca și restul lumii care l-a cunoscut și iubit să simtă la fel”, arată în mesajul care precizează în încheiere: „Nu vom mai face alte declarații”.
Jackson Odell și-a făcut debutul ca actor la vârsta de 12 ani, iar de-a lungul timpului a apărut în mai multe producții de televiziune precum iCarly, ”The Goldbergs”, ”Modern Family” și ”Arrested Development”. De asemenea, el a compus numeroase piese incluse pe coloana sonoră a filmului ”Forever your Girl”.
A fost deschisă o anchetă, potrivit poliției, iar mai multe detalii despre moartea actorului nu au fost date presei, notează ABC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?