Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Minifotbal – ACS Mausoleul Mărășești și Flux AS, debut bun la Campionatul Regional Nord-Est!


    La Baza sportivă Raoul din Bistrița au început, ieri, jocurile Campionatului Regional Nord-Est la minifotbal, unde evoluează campioana și vicecampioana Vrancei, ACS Mausoleul Mărășești, respectiv, Flux AS Focșani.
    Primii au jucat fotbaliștii de la Flux, care au întâlnit Danirom Piatra Neamț cu care s-au aflat la egalitate, 2-2 (1-2), la terminarea timpului regulamentar. Focșănenii s-au impus după executarea loviturilor de departajare și au acumulat 2 puncte, adversarei revenindu-i un punct. În celălalt meci al grupei C, Premiersport a câștigat tot la lovituri de departajare întâlnirea cu Coriolan Bacău.
În seria D, ACS Mausoleul Mărășești a avut tot egal, 2-2 (2-1) la terminarea timpului regulamentar cu Puf de Păpădie Bistrița, dar a câștigat după lovituri de departajare cu 4-3, acumulând 2 puncte. În celălalt meci al grupei, Marsat Roman a câștigat cu 4-2 în fața Fabio Botoșani.
    Cu câte două puncte după prima etapă, ACS Mausoleul Mărășești și Flux AS păstrau aseară, la încheierea ediției noastre de astăzi, intacte șansele de accedere în sferturile de finală ale turneului.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?