Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Lucian Pătraşcu, locul II la Cupa Micul Şahist de la Iaşi


Cătălin-Lucian Pătrașcu, unul dintre liderii șahului juvenil vrâncean, component al CSM Focșani 2007, a reușit un frumos succes la început de an competițional. Concurând la Iași, la Cupa Micul Åžahist, la începutul lunii februarie, într-o companie puternică, sportivul focșănean a terminat concursul Open A, general, pe locul al doilea, cu același număr de puncte ca și câștigătorul – 7, ambii fiind neînvinși. Reamintim că, în 2014, Cătălin Lucian Pătrașcu, în echipă cu Matei-Ionuț Axinte, și Cosmin Vasiliu a câștigat trei titluri de campion al României la U 16 – șah clasic, șah rapid și blitz.
În altă ordine de idei, duminică, 15 februarie, la Åžcoala gimnazială N. Iorga Focșani (cu sediul actual în fosta Universitate George Barițiu), se va desfășura tradiționalul concurs de șah pentru copii și juniori denumit „Cupa Vranșah Focșani”. Vor participa în mare parte copii și juniori legitimați sau nelegitimați antrenați la CSM Focșani 2007, elevi de la școlile gimnaziale N. Iorga Focșani, Al. Vlahuță Focșani, Ion Basgan Focșani, D. Zamfirescu, Șt. cel Mare, nr. 3, nr. 7 dar și preșcolari de la Grădinița nr. 23, Grădinița nr. 7.
Concursul se va desfășura, pe 3 categorii de vârstă U8, U10, U14. Toți participanții vor primi diplome în funcție de locul ocupat în clasamentul final al grupei respective.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?