Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: Promoția 1977 a Facultății de Agronomie a Universității din Craiova s-a reunit la Panciu


    Primarul Iulian Nica i-a primit joi, 7 iunie 2018, la Palatul Administrativ al Orașului Panciu, pe absolvenții Promoției 1977 a Facultății de Agronomie a Universității din Craiova. Cu acest prilej, șeful administrației locale le-a oferit câte o diplomă de excelență, pentru a marca împlinirea a  41 de ani de la examenul de licență. „Mă bucur foarte mult că ați ales ca loc de întâlnire orașul Panciu și suntem onorați să vă fim gazde la un eveniment atât de important, de suflet! Vă felicit pentru toate realizările dumneavoastră! Vă urez la mulți ani, cu sănătate, și vă mai așteptăm la noi!”, a declarat primarul Iulian Nica.
    Foștii absolvenți au fost invitați să viziteze Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, unde au primit mape cu materiale promoționale referitoare obiectivele turistice cu valoare identitară ale orașului Panciu: Mănăstirea Brazi, Schitul Sf. Ioan Botezătorul, Beciurile monumente de patrimoniu – Hrubele lui Ștefan cel Mare, Beciurile Marin Ștefan și Vlădoianu – și meșteșugul vinului, toate acestea fiind promovate prin proiectul cu finanțare europeană Tradiție și spiritualitate pănceană, implementat de către Primăria Orașului Panciu.
    La Mănăstirea Brazi, oaspeții s-au recules la racla cu moaștele Sf. Teodosie, ocrotitorul spiritual al păncenilor, au coborât în parasclisul subteran, unic în regiune și au vizitat Biserica Nouă, sfințită în anul 2014, cu hramurile Sf. Teodosie și Pogorârea Duhului Sfânt. De asemenea, ei au fost invitați și la Catedrala Cuvioasa Parascheva, unde preotul paroh Maricel Bunea le-a oferit câte o broșură cu Acatistul Sfintei Cuvioase Parascheva și a rostit o rugăciune de mulțumire lui Dumnezeu.
    La Panciu, foștii absolvenți au mai putut admira și jardinierele și conurile cu flori din Parcul Palatului Administrativ, precum și cele din centrul orașului.
    Programul reuniunii de promoție s-a încheiat cu o vizită la plantațiile viticole și la cramele de la Domeniile Panciu, unde au fost degustate mai multe vinuri produse în Podgoria Panciu.

Biroul de Presă al Primăriei Orașului Panciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?