Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Funcția de șef de schimb la Centrul de reținere și arestare preventivă, scoasă la concurs


Conducerea IPJ Vrancea a scos la concurs funcția de șef de schimb la Centrul de reținere și arestare preventivă. Este vorba de un concurs cu recrutare din sursă internă. „CONCURS/ EXAMEN cu recrutare din sursă internă, pentru ocuparea unui post vacant de șef schimb la Centrul de reținere și arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, prevăzute cu gradul profesional de agent de poliție. În vederea înscrierii și participării la concurs/examen, candidații trebuie să îndeplinească cumulativ următoarele condiții: pregătire de bază: studii medii, cu diplomă de bacalaureat; îndeplinesc cerințele specifice din fișele posturilor menționate: – să aibă gradul de minimum agent de poliție; – să aibă minimum 2 ani vechime în M.A.I.; – vechime în specialitatea structurii; – vechime în  specialitatea studiilor; – să dețină/ să obțină autorizație de acces la documente clasificate, clasa „secret de serviciu”; să aibă minimum 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției; să nu fie cercetat disciplinar, să nu se afle sub efectul unei sancțiuni disciplinare sau față de acesta nu a fost pusă în mișcare acțiunea penală; să fi obținut calificativul de cel puțin ,,Bine” la ultimele două evaluări anuale de serviciu; este declarat apt medical și apt la evaluarea psihologică”, potrivit anunțului postat pe site-ul IPJ Vrancea.
Concursul va avea loc la sediul IPJ Vrancea, în data de 4 iulie, începând cu ora 09,00. „(…) va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale (…) și care va fi apreciat cu note de la 1 la 10. Va fi declarat admis candidatul care are nota cea mai mare și a obținut minim nota 7,00. În situația în care mai mulți candidați au aceeași notă este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime în specialitatea postului scos la concurs. Dacă mai mulți candidați au aceeași vechime în specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime în studiile necesare postului scos la concurs”, se arată în metodologia de concurs.
„Polițistul nemulțumit de rezultatul obținut la interviul pe subiecte profesionale poate formula contestație o singură dată în termen de 24 de ore de la afișare. Eventualele contestații cu privire la rezultatul de la proba interviu pe subiecte profesionale se depun la secretariatul Serviciului resurse umane din Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea și se soluționează de către comisia de soluționare a contestaților în termen de 2 zile lucrătoare de la expirarea termenului de depunere”, potrivit aceluiași document.
Candidații se pot înscrie la concurs până pe 13 iunie, ora 12.00, „pe bază de dosar de recrutare – un dosar plic ce conține următoarele documente: cerere de înscriere (adresată șefului inspectoratului); CV (…);
actul de identitate (original și copie) și documentele care atestă nivelul și specializarea studiilor impuse de cerințele postului (diploma de bacalaureat original și copie și suplimentul/ foaia matricolă – original și copie);
permisul de conducere minumum categoria ,,B” (original și copie);
adeverință care conține rezultatul ultimului examen medical de bilanț eliberată de medicul de unitate cu mențiunea „șef  schimb la CRAP”;
declarația de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare (conform modelului anexat); Documentele vor fi prezentate de către candidat, în original, urmând ca fotocopiile acestora să fie certificate pentru conformitate și semnate de persoana desemnată și de candidat”.
Examinarea psihologică a candidaților se va desfășura la Centrul de Psihosociologie al Ministerului Administrației și Internelor din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?