Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Fotbal: Antrenorul Dan Petrescu și-a reziliat contractul cu CFR Cluj


    CFR 1907 Cluj și antrenorul care i-a adus cel de-al patrulea titlu de campioană a României la fotbal, Dan Petrescu, au ajuns la un acord amiabil pentru rezilierea contractului, a anunțat clubul ardelean, luni, pe site-ul său oficial. ”Familia CFR îi mulțumește pentru toată munca depusa în acest sezon, încununată cu titlul de campioană! Cifrele extraordinare pe care echipa noastră le-a avut sub comanda lui Dan Petrescu arată încă o data că munca, dăruirea sa și a întregului staff tehnic nu au fost în zadar: 79 de puncte, 54 de goluri marcate, doar 19 goluri primite, neînvinși pe teren propriu, 22 de meciuri fără gol primit, iar în final titlul de campioană a României. Fără doar și poate, Dan Petrescu și-a lăsat amprenta asupra CFR-ului. Cu experiența sa a reușit să formeze la Cluj un grup extrem de unit, grup care în cele din urmă a învins. Cei buni vor triumfa mereu, iar noi am demonstrat deja că suntem cei mai buni din România și vom lupta pentru a reveni în elita fotbalului european așa cum v-am obișnuit. Împreună am scris o frumoasa pagina în istoria clubului nostru!”, se arată în mesajul de despărțire al clubului CFR Cluj.
    La începutul lunii aprilie, clubul din Gruia anunța prelungirea contractului cu Dan Petrescu pentru încă două sezoane începând din vară. ”Datorită muncii de excepție depuse până acum la CFR, a rezultatelor și a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunță că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară. Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu și vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite”, se arăta în comunicatul clubului.
    Petrescu a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei clujene pe 10 iunie 2017. El a semnat atunci un contract pe doi ani. CFR Cluj nu a anunțat cine va fi noul antrenor al echipei, presa vehiculând mai multe nume, printre care cele ale lui Edi Iordănescu și Victor Pițurcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?