Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO : Tenis – Două turnee vor începe la sfârșit de săptămână la Arenele George Bucuroiu!


Tenisul de competiție oficială a făcut o scurtă pauză la Focșani după turneul internațional feminin „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea, Municipiul Focșani by Premium Porc Group”! De sâmbătă, 29 iulie, jucătorii legitimați revin pe terenurile cu zgură din Focșani Sud pentru a-și disputa „Trofeul George Bucuroiu” din Circuitul Național FRT- Circuitul CJ Vrancea – Municipiul Focșani!
Vor fi un turneu de categoria A, cu participarea fetelor și băieților la 14 ani și un turneu de categoria 1 pentru băieți și fete de 10 ani și 12 ani. 
Listele de înscrieri au fost închise la 24 iulie. Așa cum arată aceastea, la Trofeul George Bucuroiu va fi o participare bogată și valoroasă, cu peste 40 de fete și mai mult de 30 de băieți la 14 ani! Și la 12 ani sunt înscriși suficient de mulți jucători și jucătoare pentru a asigura zile pline cu tenis juvenil la Arenele din Sud!
Organizatorii turneului, reprezentanții Tenis Club Focșani, mi-au spus că s-au înscris toți jucătorii de la cluburile din Focșani, dar și din multe alte orașe din țară. 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?