Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Bărbat lovit cu piciorul în cap de un tâlhar, care i-a furat telefonul mobil


    Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani au trimis în judecată și un bărbat de 30 de ani, care locuiește fără forme legale în comuna Urechești, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată. Acesta este recidivist, iar fapta a fost comisă în seara zilei de 3 mai.
    În rechizitoriu se arată că acesta l-a deposedat pe un bărbat de un telefon mobil prin exercitare de violențe fizice, care i-au produs persoanei vătămate leziuni ce au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale. Față de un alt bărbat, care a fost cercetat pentru complicitate la infracțiunea de tâlhărie calificată, s-a dat clasare. Anchetatorii au stabilit că, la data amintită, inculpatul trimis în judecată a mers la Odobești și s-a întâlnit cu celălalt bărbat, față de care s-a dat clasare, cu care se cunoscuse în pușcărie. În jurul orei 22.30, cei doi se plimbau prin centrul orașului și au văzut pe o bancă o persoană care vorbea la telefon. În acel moment, inculpatul i-a spus amicului său că merge la partea vătămată pentru a-i cere telefonul să sune pe cineva.
În acest timp, amicul său s-a îndepărtat cu locul cu pricina, iar inculpatul a abordat persoana vătămată. Apoi a lovit-o pe aceasta cu piciorul în cap, moment în care bărbatul tâlhărit și-a pierdut cunoștința. În timp ce victima era căzută, inculpatul i-a luat acesteia telefonul mobil și a fugit la domiciliul mamei lui din Urechești.
O zi mai târziu, atunci când oamenii legii l-au căutat și l-au dus la sediul poliției pentru a da explicatii, inculpatul a făcut scandal în sediul Postului de Poliție Urechești. Pentru că nu se potolea, el a fost dus la spital și liniștit. În dosar, oamenii legii au făcut și percheziții. Într-un final, inculpatul a recunoscut fapta și a spus că era băut. El a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?