Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! Studenta Geanina Ionelia Bratu, bolnavă de CANCER, are nevoie de noi toți!


Bună ziua, oameni dragi!
Nici nu îndrăznesc să apelez din nou la bunătatea voastră,dar mă regăsesc iarăși forțată de situație sa recurg la a cere ajutorul vostru, celor dornici.
Aș dori în primul rând să îmi cer iertare față de voi pentru perioada în care nu v-am ținut la curent cu situația mea, ceea ce a rezultat din consecințele tratamentului ce m-a slăbit mai mult decât mă așteptam.
Mă aflu la sfârșitul celei de a 5-a ședințe, unde am întâmpinat dificultăți și complicații pentru a 3-a oară, ceea ce a dus la costuri suplimentare pentru mine și la o agravare a stării de sănătate.
În urmă cu 2 ședințe am fost predispusă la anemie în urma scăderii drastice a hemoglobinei din sânge și a mai multor episoade de leșin. 
După terminarea acestei ședințe m-am simțit și mai rău ceea ce a dus la a se pune problema că singura soluție ar fi transfuziile de sânge,pe care le-am efectuat.
In momentul de față mă simt puțin mai bine, dar valorile sângelui sunt încă scăzute și va trebui sa mai rămân internată pentru tratament și supraveghere.
Vă spun toate acestea și vă solicit ajutorul pe care nu ar trebui să îl mai cer încă o dată, deoarece, din pricina complicațiilor și a dificultăților întâmpinate nu îmi permit să mai termin și cea de a 6-a ședință de chimioterapie, eu sperând că va fi fără complicații de data aceasta.
Știu că poate este prea mult ceea ce cer, dar faptul că am fost nevoită să fac o operație de implantare a unui port-cameră deoarece venele nu mai permiteau administrarea tratamentului din cauza multiplelor perfuzii făcute.
Și pentru faptul că am fost spitalizată, sunt, și va mai fi nevoie sa mai fiu spitalizată și pentru a mi se face niște finale investigații după cea de a 6-a ședința mă bagă în sperieți, fiindcă știu că aș putea să nu reușesc fără sprijin, de aceea, din nou vă cer ajutorul în mod umil, celor care încă doriți să mă ajutați, deoarece sănătatea mea depinde de voi și de bunăvoința voastră.
Pentru cei ce nu aveți posibilitatea, dar ați dori să ajutați, o distribuire al acestui anunț ar fi foarte bine primită.
Vă mulțumesc pentru că v-ați rupt din timpul vostru pentru a îmi citi apelul către voi pentru dreptul la viață!
Vă mai cer din suflet să vă rugați la Dumnezeu și la Maica Domnului pentru a mă întări și pentru a reuși să trec cu bine peste această grea încercare.
Să aveți o zi minunata, oameni buni și frumoși !
Diagnostic: CANCER DE RINOFARINGE STADIUL IV METASTAZAT LA VERTEBRA L2
Donațiile se pot face la următoarele conturi:
RON: RO89RNCB0076152134770001
BCR: Bratu Geanina Ionelia
EURO: RO58BTRLEURCRT0430532601
Cod SWIFT/BIC: BTRLRO22
BT: Bratu Ioana (mama)
Focșani, județul Vrancea
Contul PayPal este: geaninabratu09@yahoo.com
Sau
Campania YouCaring:

https://www.youcaring.com/bratugeaninaionelia-1108661…

Contul PayPal de mai sus este integrat în campania YouCaring pentru persoanele din afara țării sau străine ce nu pot dona prin intermediul altor instituții bancare.
Totodată, acesta este valabil și pentru persoane din țară.
Mail: geaninabratu09@yahoo.com
Acte medicale: 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?