Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Concert cu instrumente la Grădinița nr.1 Focșani


Prichindeii de la Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Focșani au participat la spectacolul – concurs „ÎNVĂȚĂM SÄ‚ ASCULTÄ‚M”, ediția a VI-a. Acest eveniment a fost una dintre activitățile din cadrul Programului „Școala altfel”, care se derulează în această săptămână la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 1 Focșani. Concurenții au fost elevi de la Școala Nicolae Iorga, Școala Ion Basgan, Școala Duiliu Zamfirescu, Școala Ștefan cel Mare, Școala Gimnazială nr.3, Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu din Focșani.
Proiectul derulat a avut la bază un parteneriat între Grădinița cu P.P. Nr.1 Focșani, Liceul de Artă Gheorghe Tattarescu și Școala Gimnazială Duiliu Zamfirescu Focșani. Toate educatoarele, cu sprijinul directorului unității, Vlad Camelia, au contribuit la organizarea evenimentului ai cărui coordonatori au fost profesorii Sîrbu Mihaela, Avram Nicoleta și Gîsculescu Violeta.
Elevii – artiști au promis că vor reveni și cu alte ocazii să încânte preșcolarii curioși și să contribuie la educația lor muzicală.

Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?