Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Niciun candidat pentru funcția de președinte al Judecătoriei Focşani, doar unul pentru cea de vicepreşedinte


Judecătorul Ionel Iulian Păun, actualul președinte al Secției Penale de la Judecătoria Focșani și purtător de cuvânt al instanței, s-a înscris la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), prin Institutul Național al Magistraturii (INM), pentru ocuparea funcției de vicepreședinte al Judecătoriei Focșani. Săptămâna aceasta, judecătorul va susține interviul la testarea psihologică.
    Pe lângă acest post, CSM a mai scos la concurs și funcția de președinte al Judecătoriei Focșani, dar și funcțiile de prim-procuror la Parchetele de pe lângă Judecătoriile Panciu și Adjud. Pentru ocuparea acestor trei posturi nu s-a înscris la concurs niciun candidat, după cum rezultă din listele afișate pe site-ul INM. Acum, Judecătoria Focșani este condusă de judecătoarea Mariana Grădinescu, președinte, și judecătoul Valeriu Roșca, vicepreședinte, care din vară își vor desfășura activitatea la Tribunalul Vrancea, respectiv Tribunalul București.
Concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea se desfășoară în perioada 23 martie-28 iunie a.c.
Conform anunțului postat pe site-ul INM, în perioada 13 – 20 mai candidații susțin testarea psihologică, ce cuprinde două etape, respectiv testul psihologic scris și interviul psihologic. Apoi, în perioada 25 mai – 13 iunie se va susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere, iar pe 17 iunie candidații care vor trece de probele anterioare vor susține testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?