Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Femeie rătăcită în munți, la Bîrsești; ea ar fi trebuit să ajungă la o stână


 

O femeie de aproximativ 75-80 de ani, din comuna Bârsești, este căutată la această oră de pompieri, salvamontiști, efective ale poliției, jandarmeriei și SVSU după ce un apel la 112 a sesizat faptul că aceasta ar fi dispărut de acasă și s-ar fi rătăcit într-o zonă muntoasă, pe raza comunei de domiciliu.  
 Femeia a dispărut astăzi, în jurul orei 11:00, după ce ar fi plecat de acasă către o stână. Oamenii de la stână au fost cei care au anunțat dispariția femeii, după ce aceasta nu a mai ajuns la ei. 
UPDATE!!!
Apel 112 persoană rătăcită în mediul montan.
La ora 15.11 prin SNUAU 112, IJJ VN a fost anunțat că o persoană de sex feminin de 78 de ani a plecat spre o stână și nu a mai ajuns la destinație. La ora 11.00 persoana a fost văzută, în drum către stână, la 1 km distanță de stână. La fața locului am deplasat 11 jandarmi cu 4 auto, care împreună cu efective din cadrul IPJ VN 7 lucrători și 1 câine de serviciu, 2 auto, ISUJ VN 5 subofițeri cu 1 auto, Salvamont Vrancea 5 lucrători cu 1 auto și 7 lucrători SVSU din cadrul Primăriei Bârsești au început căutările pentru găsirea persoanei rătăcite.
În funcție de evoluția situației opetative vom reveni cu detalii.
IJJ Vrancea

UPDATE!
Persoana dispărută a fost găsită, nu are vătămări corporale.
IJJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?