Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Șoferi cu dosare penale după ce au condus băuți sau fără permis


Cercetați pentru infracțiuni la regimul rutier

La data 28 aprilie a.c., ora 17.40, pe DJ 205 D, pe raza comunei Nereju, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Nereju au identificat în trafic un bărbat, de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuaează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 5.20, pe DJ 205 L Tulnici – Coza, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici, au depistat un bărbat, de 30 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a refuzat recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 29 aprilie a.c., ora 11.50, pe DN 2 E 85 (Calea Moldovei), polițiștii focșăneni au depistat un bărbat, de 44 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea o autoutilitară care figura radiată din circulație din data de 19 februarie a.c..
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 29 aprilie a.c., ora 15.25, pe strada Brăilei, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 29 de ani, din comuna Măicănești, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată.
În cauză fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
 
La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Tulnici au depistat în trafic, pe DJ 205 L Păulești, un bărbat, de 30 de ani, din comuna Vrâncioaia, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 20.30, pe DN2 E85, în  interiorul localității Popești, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 27 ani, din comuna Gugești, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 29 aprilie a.c., ora 20.24, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat pe raza comunei Răstoaca un bărbat, de 26 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de  0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 03.20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 3 Vidra au identificat un bărbat, de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism care avea autorizația de circulație provizorie expirată. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că  bărbatul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat  și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

La data de 30 aprilie a.c., ora 03.35, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală 3 Vidra au depistat pe raza localității Nistorești, pe DJ 205 M, un bărbat, de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism. Întrucât emana halenă alcoolică polițiștii i-au solicitat efectuarea unei testări în vederea stabilirii alcoolemiei însă conducătorul auto a refuzat. De asemenea, bărbatul a refuzat prelevarea mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

La data de 30 aprilie a.c., ora 18.57, la intersecția străzii Măgura cu DN2 E85, polițiștii Biroului Rutier Focșani au depistat un bărbat, de 59 de ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 1,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Astăzi (ieri-n.r.), polițiștii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani care  a dispus luarea măsurii controlului judiciar, pentru o perioadă de 30 de zile.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 1 mai a.c., în jurul orei 19.00 pe DJ 119 C, pe raza comunei Ruginești, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Păunești au depistat un bărbat, de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism, sub influența alcoolului. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentrație de  0,58 mg/L alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea, 2 mai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?