Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Panzerotto Originale – patiserie cu specific italian în Focșani


    Florin Èšurcan, un focșănean cu deficiențe de auz, a învins limitele impuse de condiția sa medicală și a reușit să demonstreze că oricine poate munci, dacă dorește, și, prin ambiția sa, demonstrează că oricine poate să fie un exemplu pentru ceilalți.  Împreună cu o altă persoană cu deficiențe de auz din Italia, patronul patiseriei Foccaceria Vado al Massimo, din regiunea Puglia, Florin a deschis în Focșani, pe strada Piața Victoriei (în giratoriul de la LIDL, Autogara veche) o patiserie, ce aduce  un suflu nou pe piața de specialitate. Deschiderea acestei patiserii în Focșani reprezintă o implementare a brand-ului italian, produsele Panzerotti fiind un  specific italian, proaspăt și consistent, cu ingrediente naturale.
    Creat pentru prima dată în Pugliese-Italia, ca produs tradițional, Panzerotto a devenit „ambasadorul” provinciei Puglia în lume. Panzerotto este un simbol al bucătăriei italiene, care respectă tradiția și specificul gastronomiei meditaraneene. Preparat în ulei fierbinte, sau la cuptor, gustul unui Panzerotto se schimbă radical în funcție de tipul de gătit. Panzerotto Originale oferă produse proaspete, fără ingrediente congelate, cu mozarella și sos de pizza sau cu Nutella. Florin a învățat în Italia să prepare produsele, în cei trei ani petrecuți acolo.


 
    Afacerea a pornit prin inițiativa patiserului italian, care a mărturisit că dorește să realizeze în acest fel „exportarea și comunicarea tradițiilor și specialităților italiene în străinătate”. Patisera Panzerotto Originale, situată pe strada Piața Victoriei, nr. 12 A, oferă tuturor doritorilor produse proaspete, din ingrediente naturale, cu specific italian. Panzerotto cu mozzarella și sos de roșii, sau Panzerotto cu Nutella sunt cele două produse tradiționale italienești, pe care Florin le prepară pe loc. Pentru elevi, patiseria oferă la oricare două produse comandate o sticlă de suc, sau de apă, gratis.
    Patiseria Panzerotto Originale vă așteaptă de luni până sâmbătă, în intervalul 11:30 – 22:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?