Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Steliștii au rămas pe primul loc!


Formații
CSM Focșani 2007:
Cloșcă, Marocico – Ragea – 1 gol, Gramatic – 1, Rotaru, Hagiu – 6, Moisă – 1, Popovici, Miroiu – 1, Èšuțu – 3, Mocanu – 1, Rață – 3, Eros – 2, Pătru – 3, Sladic -3, Năstăsie – 1.

Steaua București: Stănescu, Babasafari – Irimescu, Mihalcea – 5, Stavrositu, Joahnnson, Roșu – 3, Georgescu – 7, Florea – 4, Vegar – 6, Kostadinovic, Kedzo, Vlijic, Talaș – 1, Aslanian – 2, Bizău.

    Steaua a venit să câștige partida cu CSM Focșani 2007 de ieri, din Sala Polivalentă. Și să-și conserve, astfel, primul loc al clamentului Ligii Naționale. Dacă ar fi pierdut, ar fi riscat ca în ultima etapă să fie depășită de Turda sau de Dinamo! La Focșani, le-a ieșit ce și-au dorit, dovadă și hora bucuriei pe care au încins-o la final în vacarmul produs de protestele vehemente ale publicului focșănean exsaperat de deciziile arbitrilor care i-au favorizat pe oaspeți atât cât a trebuit pentru a-i duce și a-i ține ca scor în fața gazdelor. Ca joc nu prea au reușit să fie, pentru că handbaliștii focșăneni au avut o prestație foarte bună! Poate, cea mai bună din returul campionatului, începând cu senzaționalul din poartă Marius Cloșcă și continuând cu ceilalți jucători înscriși pe foia de joc.
    Handbaliștii pregătiți de profesorii Viorel Ciubotaru, Bogdan Voica și Alexandru Acsinte au avut momente în care i-au transformat pe lideri în simpli anonimi. Nu a fost suficient, însă pentru a le face victoria cadou de sărbători numeroșilor susținători care au umplut Sala Polivalentă în zi de lucru și la o oră la care spectatorii sunt, de obicei, la serviciu.
    CSM Focșani 2007 a luat conducerea în startul meciului și a menținut-o până la 10-7, scor la care câteva decizii ale arbitrilor, care au sancționat diferit intâmplări de joc identice, i-au ajutat pe oaspeți să ajungă la 11-10 pentru ei.În pauză s-a intrat cu 15-16, ultimul gol a reprizei I fiind marcat de Rață, din plonjon pe spate! După ce au egalat la începutul părții a doua a meciului, focșănenii au făcut 19-16 în minutul 38, după care a urmat scenariul din prima repriză, echipele au ajuns la egalitate, 20-20, 21-21, 22-22, apoi, 22-24. Steliștii au rămas la conducere până în final și meciul s-a încheiat cu 26-28.
    Pentru echipele din Liga Națională urmează o pauză până la 12 aprilie, timp în care trei dintre handbaliștii focșăneni – Eros, Rață și Moisă, vor merge la lotul național, în cantonament, la Cluj-Napoca. 
    În ultima etapă a returului, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare, cu Potaissa Turda. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?