Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Fotbal județean – Etapele din weekend vor fi, probabil, amânate!


    Iarna prelungită lasă urme și asupra Superligii Altdorf Tehnik și a Ligii a V-a din Vrancea. Terenurile sunt impracticabile iar perspectiva să devină bune pentru jocuri până la sfârșitul săptămânii este foarte puțin probabilă, meteorologii anunțând înrăutățirea vremii. În aceste condiții, AJF Vrancea a anunțat că astăzi după amiază va lua o decizie legată de disputarea sau amânarea meciurilor din etapa a treia a Superligii Altdorf Tehnik și a primei etapa a Ligii a V-a. Tot astăzi este așteptat ca și FR Fotbal să hotărască dacă la finalul săptămânii se vor disputa ori nu meciurile din campionatele naționale.
    În Superligă sunt programate întâlnirile FC Mausoleul Mărășești – Sportul Ciorăști și CSC Dumbrăveni – Național 2012 Golești, sâmbătă, 24 martie, de la ora 16,00 și Tractorul Nănești – FC Panciu, Victoria Gugești – Voința Cîrligele, duminică, 25 martie, de la ora 11.00.
    În etapa trecută, Național 201 Golești a câștigat cu 2-0 în fața Tractorului Nănești, Victoria Gugești s-a impus cu 1-0 la Panciu luându-și revanșa pentru eliminarea, pe același teren, cu trei zile mai devreme, din Cupa României, Voința Cîrligele nu a rezistat acasă forței de joc a ACS Mausoleul Mărășești și a cedat cu 2-4 iar Sportul Ciorăști a făcut scorul etapei cu CSC Dumbrăveni: 6-0! 
Clasamentul Superligii Altdorf Tehnik, după două etape: 1. ACS Mausoleul Mărășești- 6 puncte; 2. Victoria Gugești – 6 puncte; 3. Sportul Ciorăști – 4 puncte; 4. Național 2012 Golești – 4 puncte; 5.Voința Cîrligele – 1 punct; 6. CSC Dumbrăveni – 1 punct; 7. FCV Panciu – zero puncte; 8. Tractorul Nănești – zero puncte.   
    Foto: Facebook/Victoria Gugești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?